Ο Matthew McConaughey στην αληθινή ιστορία του "White Boy Rick" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Matthew McConaughey στην αληθινή ιστορία του “White Boy Rick”

Ειδήσεις | 22-11-2016 |

Είναι αλήθεια ότι ταινίες βασισμένες σε αληθινά γεγονότα έδωσαν στον Matthew McConaughey χρυσαφί λάμψη αντανακλώντας το Όσκαρ που κέρδισε με το “Dallas Buyers Club” το 2014. Για τον παραπάνω λόγο λοιπόν ο πολυτάλαντος ηθοποιός ακολουθεί τον δρόμο της επιτυχίας που περπάτησε ουκ ολίγες φορές στο πρόσφατο παρελθόν..
Ο 47χρονος, εδώ και μερικές μέρες, Matthew γυρίζει εκ νέου πίσω στον χρόνο αυτή τη φορά για λογαριασμό του “White Boy Rick“.

Ο σκηνοθέτης του “’71“, Yann Demange, ετοιμάζει την κάμερα για την εκκίνηση των γυρισμάτων στις αρχές του προσεχούς έτους βασιζόμενος στο σενάριο που επιμελήθηκε ο Steve Kloves. To “White Boy Rick” αφορά την ιστορία του Richard Wershe Jr. που βρέθηκε στα 14 του χρόνια πληροφοριοδότης μυστικών υπηρεσιών. Τρία χρόνια αργότερα, συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε φυλάκιση εσαεί. Ο φακός του Uann Demange θα πέσει πάνω στην ζωή του νεαρού γκάνγκστερ που κατάφερε να μειώσει την ποινή του έπειτα από σκοτεινές κι αινιγματικές παροχές υπηρεσιών τις οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα μάθουμε στο φιλμ.

Όσον αφορά τον ρόλο που θα ενσαρκώσει ο McConaughey τώρα, δεν είναι άλλος από τον πατέρα του νεαρού Wershe. Ένας εργάτης εργοστασίου δηλαδή που αγωνίζεται να κρατήσει ενωμένη την οικογένεια του στους βρώμικες γειτονιές του Detroit. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πολυβραβευμένος ηθοποιός ήδη περιμένει την πρεμιέρα μιας ακόμη αμφιλεγόμενης κι αληθινής ιστορίας. Στις 3 του Φλεβάρη το “Gold” θα πλημμυρίσει τις σκοτεινές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών..

Διαβάστε περισσότερα για: ,