Ο M. Night Shyamalan έκλεισε το cast της επόμενης ταινίας του, μέσω οικιακών οντισιόν - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο M. Night Shyamalan έκλεισε το cast της επόμενης ταινίας του, μέσω οικιακών οντισιόν

Ειδήσεις | 11-5-2020 |

Ο M. Night Shyamalan είναι από αυτούς τους κινηματογραφιστές που προτιμούν να κρατούν τις λεπτομέρειες των ταινιών τους μυστικές. Αλλά στο Hollywood τελικά τίποτα δεν μένει κρυφό.

Βάσει των ρεπορτάζ από Variety και Collider, ξέρουμε πια κάποιους από το νέο cast της ταινίας του: Eliza Scanlen (Little Women), Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit), Aaron Pierre (Krypton), Alex Wolff (Jumanji: The Next Level), και Vicky Krieps (Phantom Thread), επιλογές του έγινες μέσω τηλεδιασκέψεων.

H Universal βρίσκεται ακόμα μία πίσω από την ταινία. Τώρα τι ταινία είναι αυτή, κανείς δεν ξέρει. Ποιος θα κάνει ποιον, κανείς δεν ξέρει. Υποψιαζόμαστε ότι θα είναι θρίλερ μυστηρίου. Αλλά, κανείς δεν ξέρει. Πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ή το πότε θα βγει ταινία, είναι ακόμα στον αέρα καθώς η εταιρεία αλλάζει ημερομηνίες ακόμα και για τις υπάρχουσες ταινίες της.

Πάντως το επόμενο βήμα του Shyamalan θα είναι σίγουρα η δεύτερη σεζόν του Servant, για λογαριασμό της Apple TV+, η οποία ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της πριν την εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας.