Ο Leonardo DiCaprio φέρνει τον Captain Planet στη μεγάλη οθόνη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Leonardo DiCaprio φέρνει τον Captain Planet στη μεγάλη οθόνη

Ειδήσεις | 19-10-2016 |

Ετοιμαστείτε για μεγάλες δόσεις νοσταλγίας καθώς πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Paramount Pictures θα συνεργαστεί με την εταιρία παραγωγής του Leonardo Di Caprio για να δημιουργήσουν ένα κινηματογραφικό reboot του περιβαλλοντικού cartoon των 90s με πρωταγωνιστή τον για πολλούς αγαπημένο παιδικό ήρωα Captain Marvel. Η ταινία ήδη έχει βρει τους σεναριογράφους της, οι οποίοι θα είναι οι Glen Powell και Jono Matt.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η ταινία θα λαμβάνει χώρα μερικά χρόνια μετά το τέλος της τηλεοπτικής σειράς Captain Planet and the Planeteers, με τον Captain να είναι πλέον ένας ξεχασμένος και περιθωριοποιημένος ήρωας, που χρειάζεται τα παιδιά πιο πολύ απ’ ότι τον χρειάζονται εκείνα.

Το περιβαλλοντικό θέμα του Captain Planet φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στον DiCaprio, ο οποίος θα είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Powell και την Jennifer Davisson Killoran της εταιρίας παραγωγής του Appian Way.

Το Captain Planet and the Planeteers έπαιξε για τρεις σεζόν από το  1990 μέχρι το 1992 με τη σειρά να συνεχίζει με το νέο τίτλο The New Adventures of Captain Planet για άλλες τρεις σεζόν μέχρι το 1996.