Ο Lennie James του Walking Dead είναι η νέα προσθήκη στο Blade Runner 2 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Lennie James του Walking Dead είναι η νέα προσθήκη στο Blade Runner 2

Ειδήσεις | 27-7-2016 |

Τον Lennie James τον έχουμε συνηθίσει να ηθικολογεί και να είναι ενάντια στους σκοτωμούς ως Morgan στο Walking Dead, αν και ο ίδιος έχει σκοτώσει έναν σεβαστό αριθμό από ζόμπι στη σειρά. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα όμως θα τον δούμε να αλλάζει περιβάλλον και από ένα μετα-αποκαλυπτικό παρόν θα βρεθεί σε ένα δυστοπικό μέλλον καθώς θα συμμετέχει στο sequel του Blade Runner που έχει ξεκινήσει την παραγωγή.

Ο Σκηνοθέτης του Sicario, Denis Villeneuve θα έχει τα ηνία της νέας ταινίας, για την οποία ξέρουμε ελάχιστα πέρα από το γεγονός ότι θα λαμβάνει χώρα δεκαετίες μετά το πρώτο Blade Runner του Ridley Scott που γυρίστηκε το 1982 (Το οποίο διαδραματιζόταν στο Los Angeles του 2019). Το LA θα είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση αυτή τη φορά και όπως είπε και ο σκηνοθέτης στο Entertainment Weekly πρόσφατα: ”Το κλίμα μαίνεται εκτός ελέγχου – ο ωκεανός, η βροχή, το χιόνι είναι όλα πλέον τοξικά.”

Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες παραμένουν ακόμα ένα μυστήριο, εκτός από κάποια από τα ονόματα που θα βρίσκονται στο cast μαζί με τον James. O Harrison Ford επιστρέφει ως Rick Deckard, με τον Ryan Gosling, την Robin Wright, τον Dave Bautista και την Ana De Armas να είναι μεταξύ των νέων αφίξεων στον κόσμο των κλώνων και των ιπτάμενων αυτοκινήτων. Με τα γυρίσματα να ξεκινούν σύντομα, η ταινία αναμένεται στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2017.

Διαβάστε περισσότερα για: