Ο Joe Manganiello θα είναι ο Deathstroke στη σόλο ταινία Batman του Ben Affleck - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Joe Manganiello θα είναι ο Deathstroke στη σόλο ταινία Batman του Ben Affleck

Ειδήσεις | 9-9-2016 |

Μερικές εβδομάδες πριν, ο Ben Affleck είχε μια έκπληξη για τους φαν της DC όταν μοιράστηκε υλικό στο οποίο απεικονιζόταν ο Slade Wilson – γνωστός και ως Deathstroke, ο οποίος όπως όλα έδειχναν θα ήταν και ο βασικός αντίπαλος του σκοτεινού ιππότη στην επερχόμενη σόλο ταινία Batman.

deathstroke-625x350

Τώρα λοιπόν σύμφωνα με το The Wall Street Journal, το αφεντικό της DC Films Geoff Johns επιβεβαίωσε ότι έτσι έχουν τα πράγματα, και επίσης αποκάλυψε ότι αυτός που κρύβεται πίσω από τη μάσκα της παραπάνω φωτογραφίας είναι ο Joe Manganiello ( True Blood, Magic Mike) και θα είναι αυτός που θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα στην ταινία. Ο Johns δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο ενός cameo του Deathstroke στο Justice League του 2017.

Το όνομα του Manganiello είχε ακουστεί στο παρελθόν σε φήμες που τον ήθελαν να συμμετέχει στο Suicide Squad, κάτι που όπως γνωρίζουμε όλοι τελικά δεν συνέβη. Ο ηθοποιός δεν είναι ξένος πάντως με τις ταινίες βασισμένες σε κόμικ καθώς είχε υποδυθεί τον Flash Thompson στην τριλογία Spider-Man του Sam Raimi.

Ο Geoff Johns γράφει το σενάριο της σόλο ταινίας Batman σε συνεργασία με τον Ben Affleck που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ως Bruce Wayne. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της δυστυχώς όμως δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Διαβάστε περισσότερα για: ,