Ο ήρωας Hodor μέσα από διαφορετικές γλώσσες ανά τον κόσμο! - "Game of Thrones" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο ήρωας Hodor μέσα από διαφορετικές γλώσσες ανά τον κόσμο! – “Game of Thrones”

TV, Ειδήσεις | 12-8-2016 |

Μια ακόμη σεζόν “Game of Thrones” έφτασε στο τέλος της έχοντας μάλιστα προσφέρει για πολλοστή φορά ποικίλα συναισθήματα και πληθώρα αντιδράσεων στους απανταχού φαν της σειράς.

Αναμφίβολα μια από τις πιο δυνατές στιγμές ήταν η αυλαία που έριξε στην σειρά ένας από τους πιο συμπαθητικούς ήρωες μέχρι πρότινος. Ο λόγος φυσικά για τον Hodor(Kristian Nairn). O αγαθός γίγαντας δε θα μπορούσε να έχει διαφορετικό φινάλε από εκείνο του απόλυτου ήρωα. Από την αρχή το κουβάρι της μοίρας του ξετύλιγε κι ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα όταν έβλεπες στην οθόνη τα περιθώρια να στενεύουν για τον Bran και την Meera. Δεν ήθελε και πολύ φαντασία για να γνωρίζεις ότι ο Hodor ανά πάσα στιγμή θα προτάξει εμπρός τα στήθη του για να σώσει τα παιδιά την ύστατη στιγμή.

Στην συγκινητική σεκάνς κατά την οποία ο θηριώδης ήρωας κρατά την πόρτα με κάθε δύναμη που έχει στο κορμί του και εκπληρώνει το πεπρωμένο του, ο θεατής γίνεται μάρτυρας μιας συνταρακτικής αλήθειας. Κατά την διάρκεια τούτης της σκηνής αποκαλύφθηκε ότι η κατάσταση του Hodor προκλήθηκε στην πραγματικότητα από την παρουσία του Bran στο παρελθόν. Κάπως έτσι ο τίμιος γίγαντας αφιέρωσε όλη του την ζωή στο κράτημα μιας πόρτας που έδωσε παράταση στο ανθρώπινο είδος του “Game of Thrones“.
O κινηματογραφικός πλανήτης γνώρισε καλά την σκηνή όπως ακριβώς γυρίστηκε. Στην αγγλική γλώσσα δηλαδή. Πως όμως θα κρατούσε ο Hodor την πόρτα αν δεν ήταν Βρετανός ή Αμερικάνος;;

r9sEe9n

 

PYgPSGi

 

MVZQK9n

 

IJ3jV06

 

Fj6BasT

 

EptBxtg

 

DRVuUJB

 

ANM0vQX

 

2XLBnY2

 

2nuEORs

 

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,