Ο Idris Elba σχεδιάζει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Idris Elba σχεδιάζει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο

Ειδήσεις | 6-7-2016 |

Ο Idris Elba εκτός του ότι είναι παραγωγός σε πολλά από τα project που εμφανίζεται, έχει δοκιμάσει και τις ικανότητες του πίσω από την κάμερα σε ταινίες μικρού μήκους, μουσικά video clips και ένα επεισόδιο του Playhouse Presents από το Sky. Σύμφωνα με ένα άρθρο του Screen International σχετικά με την 10η επέτειο του Studiocanal o πολυτάλαντος ηθοποιός είναι τώρα έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο ως σκηνοθέτης μεγάλου μήκους ταινίας, έχοντας ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει μία με τίτλο Yardie.

Βασισμένο στο βιβλίο του Victor Headley που εκδόθηκε το 1993, το Yardie ακολουθεί τον D, έναν διακινητή ναρκωτικών από την Τζαμάικα που μεταφέρει κοκαΐνη στο Λονδίνο. Αντί όμως να παραδώσει το πακέτο βάσει πλάνου, αποφασίζει να το κρατήσει για τον εαυτό του και εξαφανίζεται στους δρόμους του Hackney με ένα κιλό ”προϊόντος’ που σκοπεύει να το πουλήσει κάτω από δικούς του όρους. Όπως είναι αναμενόμενο η προδοσία του δεν θα συγχωρεθεί εύκολα, και σύντομα αυτοί που έστησαν το deal θα αρχίσουν να τον κυνηγούν…

Το Screen International αναφέρει επίσης ότι το Studiocanal θέλει να συνεργαστεί με την Island Records ώστε να εξασφαλίσει μουσική από τους καλλιτέχνες της εταιρίας για το soundtrack της ταινίας.

Προφανώς το όλο project βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο, χωρίς να υπάρχει κάποια ανακοίνωση για το cast ή το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Εν τω μεταξύ ο Elba είναι απασχολημένος στο μέτωπο της υποκριτικής, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γυρίσματα του Dark Tower και μετά έρχεται και η επιστροφή του ως Heimdall στο Thor:Ragnarok. Μέχρι να κυκλοφορήσουν τα προαναφερθέντα μπορείτε να τον απολαύσετε σύντομα στο Star Trek Beyond που έρχεται στους κινηματογράφους αυτόν το μήνα.

Διαβάστε περισσότερα για: