Ο Guy Richie θα σκηνοθετήσει το live-action ριμέικ του Aladdin της Disney - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Guy Richie θα σκηνοθετήσει το live-action ριμέικ του Aladdin της Disney

Ειδήσεις | 12-10-2016 |

Απ’ότι φαίνεται η Disney έχει μπει για καλά στο χορό των remake των ταινιών κινουμένων σχεδίων της σε ταινίες με πραγματικούς ηθοποιούς, με το The Hollywood Reporter να μας αποκαλύπτει ότι το επόμενο τέτοιο project θα είναι ο Alladin και μάλιστα σκηνοθέτης του θα είναι ο Guy Richie. Το σενάριο της επερχόμενης ταινίας υπογράφει ο John August των Big Fish και Corpse Bride.

Το remake της κλασσικής ταινίας του 1992 θα κρατήσει πολλά από τα στοιχεία μιούζικαλ της αρχικής και περιγράφεται ως μια ”φιλόδοξη και μη-παραδοσιακή εκδοχή” της ιστορίας, που θα περιλαμβάνει το γνωστό, μη-γραμμικό στυλ του Richie. Η πηγή του THR συνεχίζει αναφέροντας ότι η προσέγγιση για το Τζίνι – το οποίο ερμηνεύτηκε στην ταινία κινουμένων σχεδίων από τον μεγάλο Robin Williams – δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί ως προς την παρουσίαση του.

Αυτό είναι το δεύτερο live-action project που σχετίζεται με τον Alladin στη Disney, αφού το studio αναπτύσσει και ένα prequel με τίτλο Genies, το οποίο βασίζεται σε ένα σενάριο του Damien Shannon και του Mark Swift και θα επικεντρώνεται στη διάσταση των Τζίνι, αποκαλύπτοντας και το πως το τζίνι του Alladin κατέληξε να παγιδευτεί στο λυχνάρι.