Ο Gareth Edwards αποχώρησε από το sequel του Godzilla - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Gareth Edwards αποχώρησε από το sequel του Godzilla

Ειδήσεις | 16-5-2016 |

Με την διαδικασία της παραγωγής του Rogue One: A Star Wars Story, να ολοκληρώνεται, ο σκηνοθέτης Gareth Edwards φαινόταν έτοιμος να αναλάβει την συνέχεια του Godzilla για λογαριασμό των Warner Bros. και Legendary. Ο Edwards όμως δεν είναι πλέον το όνομα που θα σκηνοθετήσει, και έτσι είμαστε πλέον προς αναζήτηση αντικαταστάτη.

Ο χρόνος όμως δεν πιέζει την παραγωγή, καθώς ανακοινώθηκε ότι το Godzilla 2 θα βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2019. Δεν γνωρίζουμε πολλά για το sequel, αλλά αυτό που ακούγεται είναι ότι το σενάριο του Max Borenstein, θα έχει περισσότερη μάχη μεταξύ τεράτων, με πιθανότατες προσθήκες τα Mothra και Gamera, διάσημοι ανταγωνιστές του Godzilla.

Η Warners φαίνεται πως θέλει να χτίσει την δική της σειρά ταινιών με τέρατα, καθώς όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε προς το Godzilla Vs. Kong, αν όλα πάνε καλά με το Kong: Skull Island. 

Όπως μεταδίδουν τα ξένα site, δεν υπήρχε διαφωνία ανάμεσα στο στούντιο και τον Edwards. Μιλάμε για θέμα προγράμματος, και επιθυμίας του σκηνοθέτη να ασχοληθεί με άλλα projects.