Ο David Ayer απαντά στις πρώτες, κακές κριτικές του Suicide Squad - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο David Ayer απαντά στις πρώτες, κακές κριτικές του Suicide Squad

Ειδήσεις | 3-8-2016 |

Ο David Ayer, σεναριογράφος και σκηνοθέτης του Suicide Squad, έχει ένα μήνυμα για εκείνους που έγραψαν τις απογοητευτικές κριτικές για την ταινία.

Χθες το βράδυ, μετά από μια ολόκληρη μέρα γεμάτη κριτικές για την πολυαναμενόμενη ταινία με πρωταγωνιστές τους αντι-ήρωες της DC, ο Ayer έγραψε στο twitter : ”Prefiero morir de pie que vivir de rodillas – Emiliano Zapata” – ”Προτιμώ να πεθάνω όρθιος, από το να ζω πάντα γονατιστός”

Αργότερα συνέχισε εξηγώντας: ” Η φράση του Zapata είναι ο τρόπος μου για να πω ότι αγαπώ την ταινία και πιστεύω σε αυτή. Την έφτιαξα για τους φαν. Ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου.”

Οι πρώτες κριτικές του Suicide Squad που γράφτηκαν την Τρίτη ήταν αποκαρδιωτικές για τους φαν.

Το Hollywood Reporter έγραψε: ”Η ταινία δείχνει πολλά υποσχόμενη στη αρχή, αλλά στη συνέχεια χάνει το ενδιαφέρον της και τη δημιουργικότητα της” και ” είναι ένα μπερδεμένο εγχείρημα που δεν γίνεται ποτέ τόσο cool όσο πιστεύει ότι είναι”.

Βέβαια είναι ακόμα νωρίς για να δούμε αν τελικά οι κριτικές θα επηρεάσουν την απόδοση της ταινίας το ερχόμενο, κρίσιμο Σαββατοκύριακο, όταν πολλοί αναλυτές ακόμα υποστηρίζουν ότι το ντεμπούτο της ταινίας της DC θα είναι το καλύτερο όλων των εποχών για ταινία Αυγούστου στη Βόρεια Αμερική.

 

Διαβάστε περισσότερα για: