Ο Colin Firth είναι η νέα προσθήκη στο cast του sequel της Mary Poppins - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Colin Firth είναι η νέα προσθήκη στο cast του sequel της Mary Poppins

Ειδήσεις | 21-10-2016 |

Αν και αρχικά η ανακοίνωση ενός sequel του Marry Poppins έλαβε πολύ ανάμικτα σχόλια και αντιδράσεις, ο τρόπος που χτίζεται το cast από τότε έχει κάνει πολύ κόσμο να ενθουσιάζεται. Η τελευταία προσθήκη θα βοηθήσει πολύ αυτόν τον ενθουσιασμό να διατηρηθεί, καθώς πρόκειται για τον ταλαντούχο κύριο Colin Firth.

Σύμφωνα με το Variety, ο Βρετανός ηθοποιός θα παίξει τον William Weatherall Wilkins, πρόεδρο της Fidelity Fiduciary Bank. Το πως αυτό θα επηρεάσει την πλοκή μένει να το δούμε, αλλά αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι το Mary Poppins Returns θα λαμβάνει χώρα 25 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Ο Michael και η Jane Banks επιστρέφουν ως ενήλικες, οι οποίοι δέχονται μια επίσκεψη από την παλιά τους νταντά.

Την Mary Poppins παίζει φυσικά η Emily Blunt, ενώ την ξαδέρφη της παίζει η Meryl Streep. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Rob Marshall ενώ το σενάριο που έχει βασιστεί στα βιβλία της P.L. Travers γράφει ο David Magee.

Το cast συμπληρώνεται ωραία αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να δούμε το sequel στη μεγάλη οθόνη, αφού η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι στις 25 Δεκεμβρίου του 2018.