Ο Colin Farrell μιλά για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Colin Farrell μιλά για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Ειδήσεις | 16-11-2016 |

Με μόνο μερικές εβδομάδες να έχουν απομείνει μέχρι οι κριτικοί να αρχίσουν να βγάζουν λίστες για τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι το Lobster του Γιώργου Λάνθιμου θα βρίσκεται σε πολλές από αυτές. Με την επιτυχία που έκανε ο Αστακός, οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες για τη νέα συνεργασία του Colin Farrell με τον Έλληνα σκηνοθέτη, το The Killing of a Sacred Deer, στην οποία θα συμμετέχουν και η Nicole Kidman με την Alicia Silverstone.

Σε μια συνέντευξη του στο Business Insider, Ο Farrell μας έδωσε μια μικρή γεύση για το project, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής. Η ιστορία, που περιγράφεται ως ένα ”ψυχολογικό θρίλερ με υπερφυσικά στοιχεία”, βρίσκει τον ηθοποιό στο ρόλο ενός χειρουργού που παίρνει υπό την προστασία του έναν έφηβο και κάνει μια ”αδιανόητη θυσία” εξ αιτίας της συμπεριφοράς του. Αυτή η επιλογή θα κάνει τον κόσμο του να ξετυλιχθεί, και ακούγεται ακριβώς το είδος του σκοτεινού υλικού με το οποίο ο Λάνθιμος λατρεύει να δουλεύει.

”Μπορώ αν πω – ω θεέ μου – είναι πιο ανατριχιαστικό από το Lobster,” ήταν τα λόγια του Farrell για την ταινία. ”Μου φάνηκε πολύ ζοφερό και απόκοσμο. Όταν διάβασα το σενάριο το βρήκα εκπληκτικό, όπως επίσης εκπληκτικό μου φαίνεται που θα ξαναδουλέψω με τον Γιώργο. Υπάρχουν πολλές ερμηνείες με τις οποίες μπορεί κάποιος να προσεγγίσει αυτό το έργο. Αλλά ο Γιώργος σκέφτεται πολύ συγκεκριμένα, είναι εξαιρετικά ακριβής στη σκηνοθεσία της ταινίας. Νιώθω ότι είναι πραγματικά μια αυθεντία.”

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μας αποκάλυψε ακόμα μερικές λεπτομέρειες για την ταινία, προσθέτοντας: ” Θα περιμένω να δω τι ακριβώς είναι η ταινία, αλλά εκτυλίσσεται σε έναν σύγχρονο κόσμο, στην Αμερική, υπάρχουν νοσοκομεία, φαγάδικα, πάρκα, πράγματα που αναγνωρίζουμε και έχουμε όλοι δει, αλλά παρόλα αυτά υπάρχει ένα γνώριμο αίσθημα ανησυχίας σε όλες τις αλληλεπιδράσεις και σε όλα τα πράγματα που συμβαίνουν. Ήταν αγχωτικό να διαβάζω το σενάριο. Ένιωσα σχεδόν να ανακατεύομαι όταν το τελείωσα.”

Ο Farrell εμφανίζεται σύντομα στη μεγάλη οθόνη, στο Fantastic Beasts and Where to Find Them, ενώ το The Killing of a Sacred Deer θα κυκλοφορήσει το 2017.