Ο Ben Affleck στη σκηνοθεσία του "Red Platoon"; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ben Affleck στη σκηνοθεσία του “Red Platoon”;

Ειδήσεις | 30-8-2017 |

Μπορεί ο Ben Affleck να αποχώρησε από τη σκηνοθεσία της ταινίας “The Batman” αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αργήσει να βρεθεί ξανά πίσω από την κάμερα. Σύμφωνα με το The Tracking Board, ο δημοφιλής ηθοποιός έχει ξεκινήσει συζητήσεις ώστε να σκηνοθετήσει την πολεμική ταινία “Red Platoon”.

Η Sony έχει τα δικαιώματα του βιβλίου του Clinton Romesha στο οποίο περιγράφει την εμπειρία του από τη μάχη του Kamdesh στο Αφγανιστάν, όπου ηγήθηκε ο Romesha από πλευράς Η.Π.Α., κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να του απονεμηθεί το Μετάλλιο της Τιμής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Ben Affleck θα ήθελε να συνεργαστεί με τον αδερφό του Casey, ο οποίος πρόσφατα κέρδισε το Oscar για την ερμηνεία του στο “Manchester by the Sea”, τον οποίο προορίζει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν αυτό όντως γίνει θα πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία τους αφού έχει προηγηθεί το “Gone Baby Gone” του 2007.

Βέβαια, είναι ακόμη πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα καθώς ακόμη δεν έχει κλείσει καν η συμμετοχή του Ben Affleck στο project. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θα τον δούμε ως Batman, στην ταινία “Justice League”, η οποία αναμένεται τον Νοέμβρη.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,