Νύχτες Πρεμιέρας 2016: Οδηγός επιβίωσης- Παρασκευή 23/9 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νύχτες Πρεμιέρας 2016: Οδηγός επιβίωσης- Παρασκευή 23/9

Φεστιβάλ | 22-9-2016 |

Η δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ έχει αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές που θα μας κάνουν να τρέχουμε πάνω κάτω στην πόλη.

Δείτε: Νύχτες Πρεμιέρας 2016: Μουσική και φιλμ

Δείτε: Νύχτες Πρεμιέρας 2016 – όλες οι πρεμιέρες ή αλλιώς τα αγαπημένα των Φεστιβάλ 

Δείτε: Νύχτες Πρεμιέρας 2016 – Διεθνές Διαγωνιστικό

Δείτε: Νύχτες Πρεμιέρας 2016: Minority Report – Tο Φεστιβάλ αγκαλιάζει τις μειονότητες 

CLOSET MONSTER

Στο τμήμα Διεθνές Διαγωνιστικό συναντάμε το “Closet Monster” στο Odeon Opera 1, ώρα 20:00,  μια ιστορία ενηλικίωσης για έναν  ντροπαλό νεαρό που ανακαλύπτει ότι του αρέσουν τα αγόρια από  έναν ταλαντούχο 26χρονο σκηνοθέτη ο οποίος ορκίζεται, στο ονειρικό και πανέμορφο ντεμπούτο του, να μην συμβιβαστεί με μια ακόμη τυπική περίπτωση νεανικής γκέι ταινίας.

tapis-rouge

Μια βόλτα αξίζει να κάνετε και μέχρι την Ταινιοθήκη της Ελλάδας στις 18:00 για την δωρεάν προβολή του τμήματος “Μειονότητες” και να παρακολουθήσετε την ταινία “Κόκκινο χαλί” των Κανταράμα Γκαχιγκίρι και Φρεντ Μπεϊγίφ . Μια ομάδα νεαρών που προέρχονται από δεύτερης γενιάς μετανάστες γράφουν το δικό τους σενάριο και φτάνουν ως τις Κάννες για να βρουν χρηματοδότηση.

hired-gun

Στο Μουσικό Διαγωνιστικό της ημέρας θα συναντήσουμε τους session μουσικούς που είναι υπεύθυνοι για το 80% των δίσκων που κυκλοφορούν στην Αμερική στο ντοκιμαντέρ “Βιρτουόζοι Προς Ενοικίαση / Hired Gun”. To ραντεβού θα δοθεί στο Odeon Opera 2 και ώρα 19:30.

all-these-sleepless-nights

Η Πολωνία έχει δυνατή κινηματογραφική παράδοση. Από τη νέα σοδιά ξεχωρίζει ο Michal Marczak που  με τη ταινία του “Όλες οι Άγρυπνες Νύχτες Μας” (Odeon Opera 1/ 22:30) υπόσχεται να μας μεταφέρει στη ξέφρενη νυχτερινή ζωή της Βαρσοβίας. Μην το χάσετε!

lights-out

Για το τέλος της ημέρας συνεχίζουμε να τρομάζουμε με το “Lights Out”. Αν αντέχετε να είστε σε μια σκοτεινή αίθουσα και να παρακολουθείτε μια ταινία για το τι συμβαίνει όταν σβήνουν τα φώτα, τότε δεν έχετε παρά να κατευθυνθείτε στις 23:15 στο Ιντεάλ.

Classic Choice

atlantic-city

Το “Ατλάντικ Σίτι” του Λουί Μαλ είχε κερδίσει το 1980 τον Χρυσό Λέοντα της Βενετίας και 5 υποψηφιότητες για Όσκαρ με τον  Burt Lancaster και την Susan Sarandon στα καλύτερα τους, και εμείς έχουμε την ευκαιρία να το παρακολουθήσουμε στο Ιντεάλ στις 20:30.

Διαβάστε περισσότερα για: