Από ό,τι φαίνεται μία ακόμα ταινία "Silent Hill" βρίσκεται στα σκάρια - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Από ό,τι φαίνεται μία ακόμα ταινία “Silent Hill” βρίσκεται στα σκάρια

Ειδήσεις | 4-2-2020 |

To Silent Hill, διάσημο horror video game franchise της Konami, μετατρέπηκε σε ταινία το 2006. με τον Christophe Gans να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία, και όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μετά από τόσα χρόνια, πρόκειται να επιστρέψει στο franchise με νέα ταινία.

Ο διάσημος Γάλλος σκηνοθέτης μεταφέρει πως θα επιστρέψει στο Silent Hill, ωστόσο, όπως επισήμανε, εκτός από το Silent Hill θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη και μία ταινία βασισμένη στο Ιαπωνικό franchise Fatal Frame (Project Zero).

Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Έχω δύο ταινίες τρόμου στα σκαριά με τον παραγωγό Victor Hadida. Εργάζομαι πάνω σε μια μεταφορά παιχνιδιού ονόματι Project Zero, η οποία θα λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία. Δε θέλω να ξεριζώσω το ιαπωνικό «στοιχειωμένο» setting του.

Επίσης, δουλεύουμε πάνω σε μία Silent Hill ταινία. Το project θα λαμβάνει χώρα στην Αμερική και θα κρατήσουμε το κλίμα μιας πόλης που έχει καταστραφεί από Πουριτανισμό. Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή να φτιάξουμε μια νέα Silent Hill ταινία.”

Αξίζει να σημειωθεί πως κυκλοφόρησε το 2012 μία sequel ταινία με τον τίτλο “Silent Hill: Revelation” η οποίο… δεν τα πήγε και τόσο καλά.