Ο Dracula επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά από την Karyn Kusama, των "Jennifer's Body" & "The Invitation" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Dracula επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά από την Karyn Kusama, των “Jennifer’s Body” & “The Invitation”

Ειδήσεις | 9-6-2020 |

Μήπως το αγαπημένο μας, και πολύπαθο, είδος του τρόμου, είναι στα καλύτερά του;

Πρόσφατα μάθαμε ότι η Karyn Kusama συμφώνησε με την Blumhouse για ακόμα μία κινηματογραφική διασκευή του Dracula. Την Kusama την μάθαμε από τα Jennifer’s Body και The Invitation, και όσο να πεις το ιδιαίτερο στυλ της μας κάνει λίγο να χαιρόμαστε με την διασκευή του έργου του Bram Stoker. Η ίδια δήλωσε ότι η δική της εκδοχή θα διαφέρει από αυτές που έχουμε δει μέχρι στιγμής:

“Θα είναι πιο πιστή διασκευή της νουβέλας του Bram Stoker. Θα βασίζεται σε κάτι που συχνά απουσιάζει στις διασκευές του Dracula. Κι αυτό είναι οι πολλαπλές ‘φωνές’. Στην πραγματικότητα, το βιβλίο είναι γεμάτο με διαφορετικές οπτικές γωνίες, κι αυτή που οι περισσότερες διασκευές αγνοούν, είναι εκείνη του ίδιου του Dracula. Δεν είναι ακριβώς ο ρομαντικός ήρωας που παρουσιάζεται.“

Με όλες τις διαδικασίες που συμβαίνουν εξαιτίας της πανδημίας, είναι άγνωστο πότε θα δούμε την ταινία στις αίθουσες. Τελευταία φορά που είδαμε ταινία της ήταν το 2018, και μιλάμε για το Destroyer, με τους Nicole Kidman και Sebastian Stan, με τον δεύτερο να είναι και το φαβορί για τον ρόλο.

Η Blumhouse πάντως ποντάρει σε αυτό, καθώς οι διασκευές της πάνε πολύ, ειδικά μετά την επιτυχία του The Invisible Man, νωρίτερα φέτος.