Νέο poster για τους “Inhumans” της Marvel - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέο poster για τους “Inhumans” της Marvel

Ειδήσεις | 26-6-2017 |

Παρότι μας χωρίζουν μόλις 3 μήνες από την κυκλοφορία της σειράς “The Inhumans”, η Marvel έχει κρατήσει αρκετά χαμηλό προφίλ χωρίς να έχει προς το παρόν αποκαλύψει πολλά πράγματα για τη σειρά.

Δείτε Επίσης: Από τον Οίκο των Bolton στους Inhumans της Marvel

Το Μάιο κατέφθασε το πρώτο teaser ενώ τώρα ο, σκηνοθέτης του πρώτου επεισοδίου, Roel Reiné έδωσε στη δημοσιότητα μία αφίσα η οποία αποκαλύπτει την πόλη Attilan, η οποία αποτελεί και την πατρίδα των Inhumans στο φεγγάρι.

Η σειρά θα ακολουθεί την βασιλική οικογένεια των Inhumans η οποία, μετά από ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, καταλήγει στη Hawaii. Οι σχέσεις που θα αναπτύξουν με τους ανθρώπους θα αποδειχθούν σωτήριες τόσο για τους ίδιους όσο και γενικότερα για τον πλανήτη.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ο Anson Mount ως Black Bolt, ο Iwan Rheon ως Maximus, η Serinda Swan στο ρόλο της Medusa, ο Ken Leung ως Karnak, η Isabelle Cornish ως Crystal, ο Eme Ikwuakor ως Gorgon, ο Mike Moh ως Triton, η Sonya Balmores ως Auran καθώς και οι Ellen Woglom και Henry Ian Cusick σε απροσδιόριστους, προς το παρόν, ρόλους.

Δείτε Επίσης: Όλο το cast και πρώτες εικόνες από τους Inhumans της Marvel

Με ένα αρκετά δυνατό cast η σειρά αναμένεται με ανυπομονησία. Προς το παρόν, ξαναδείτε το πρώτο teaser και κάντε υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβρη.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,