Νέο ακατάλληλο trailer για το Westworld του HBO - Στις οθόνες τον Οκτώβρη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέο ακατάλληλο trailer για το Westworld του HBO – Στις οθόνες τον Οκτώβρη

Ειδήσεις | 29-8-2016 |

Το Westworld του HBO αποτελεί τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης ταινίας του Michael Crichton, στου οποίου τα βιβλία βασίστηκαν και τα Jurassic Park του Spielberg. Η σειρά ασχολείται με το Westworld ένα πάρκο ψυχαγωγίας για την άγρια δύση, στο οποίο άνθρωποι και ρομπότ συνυπάρχουν, χωρίς να γνωρίζουν ο ένας τι είναι ο άλλος, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να φτάνουν στα όριά τους και τα ρομπότ να είναι έτοιμα να επαναστατήσουν. 

Ο δημιουργός της σειράς είναι ο Jonathan Nolan, αδερφός και συν-σεναριογράφος του Christopher σε όλες σχεδόν τις ταινίες του, ενώ σαν executive producers βλέπουμε τους J.J. Abrams, Jerry Weintraub, Bryan Burk. Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι  Anthony Hopkins και Evan Rachel Wood με το καστ να περιλαμβάνει και τους Ed Harris, James Marsden, Jeffrey Wright και Thandie Newton.

H σειρά θα είναι κατά πολλούς ο διάδοχος του Game of Thrones, καθώς προέρχεται από το HBO και το κανάλι ποντάρει πολλά σε αυτήν. Ως συνήθως το σεξ και η βία δεν θα λείψει από την σειρά, όπως φαίνεται και στο trailer, ενώ οι πληροφορίες θέλουν την σειρά να περιλαμβάνει βιασμούς και όργια.

H σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 2 Οκτωβρίου, και η πρώτη της σεζόν θα ολοκληρωθεί σε 10 ωριαία επεισόδια.

Θυμήσου τα προηγούμενα trailer της σειράς

Δες το τελευταίο trailer: