Ο Neil Gaiman μας έδωσε update για τα γυρίσματα της σειράς "Sandman" του Netflix - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Neil Gaiman μας έδωσε update για τα γυρίσματα της σειράς “Sandman” του Netflix

Ειδήσεις | 21-4-2020 |

Μας είχαν ανακοινώσει το προηγούμενο καλοκαίρι πως μία live action σειρά για το κόμικ του Neil Gaiman “Sandman” βρισκόταν στα σκάρια. Από τότε δεν είχαμε κάποιο νέο μέχρι που ο Gaiman αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Tumblr.

Ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν, αλλά αναγκάστηκαν να σταματήσουν λόγω του κορονοϊού, όπως όλες. Επίσης δήλωσε ότι το σενάριο για το πρώτο κύκλο έχει ολοκληρωθεί, οπότε η παραγωγή θα συνεχίσει κατευθείαν μόλις ηρεμήσει η κατάσταση.

“Προχωράει μια χαρά, μόνο που αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε ένα είδος χειμερίας νάρκης μέχρι ο κόσμος αρχίσει να κάνει τηλεόραση και πάλι. Τα σενάρια της πρώτης σεζόν έχουν γραφτεί, το κάστινγκ έχει αρχίσει, οι σκηνοθέτες έχουν προσληφθεί και τα σκηνικά έχουν ξεκινήσει να ετοιμάζονται. Ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα και μετά απλά σταματήσαμε. Μόλις ο κόσμος είναι έτοιμος να κάνει δραματικές σειρές, το “Sandman” θα ξεκινήσει τα γυρίσματα. Προς το παρών εκμεταλλευόμαστε τον χρόνο για να κάνουμε τα σενάρια όσο καλύτερα μπορούμε” δήλωσε.

https://neil-gaiman.tumblr.com/post/615424660251803648/i-noticed-on-the-wikipedia-page-for-the-sandman

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πόσα θα είναι τα επεισόδια και η διάρκεια τους. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο κόστος της παραγωγής να είναι αρκετά μεγάλο, το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ σε τηλεοπτική παραγωγή της DC Entertainment.