Νέα σούπερ προσθήκη για την "Suicide Squad" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέα σούπερ προσθήκη για την “Suicide Squad”

Ειδήσεις | 29-7-2016 |

Μόλις μια εβδομάδα πριν την μεγάλη πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου “Suicide Squad” στις Η.Π.Α. (στην Ελλάδα 25/8) έσκασε η είδηση της μεγάλης “μεταγραφής” για την Ομάδα Αυτοκτονίας. Η DC Universe λοιπόν παρέχει απλόχερα σε τούτο το παρανοϊκό συνονθύλευμα τις υπηρεσίες του Flash. Ο Ezra Miller είναι ο άνθρωπος που θα δώσει το παρών κινούμενος σε ταχύτητα φωτός τόσο στην “Justice League” όσο και στην επερχόμενη ταινία των αντιηρώων.

Τα νέα είδαν το φως της δημοσιότητας μόλις χτες μέσα από της προγραμματισμένη συνέντευξη της Warner Bros. και πλέον είναι σαφές πως ο Flash είναι ο ρόλος χαμαιλέοντας. Ο ταλαντούχος νεαρός, Ezra Miller, θα εμφανιστεί για δεύτερη φορά σε φιλμ της DC έπειτα από το “Batman vs. Superman“. Ο ρόλος του δεν θα είναι μεγάλων διαστάσεων- για μια ακόμη φορά- αλλά δεδομένης της αξίας του ήρωα μπορεί να πει κανείς ότι προσφέρει μια ένεση αίγλης..

ezra-miller-justice-league

Καθώς φαίνεται το επιφανές στούντιο ανατριχιάζει στην ιδέα μιας νέας κινηματογραφικής αποτυχίας μετά από εκείνη του Batman με τον Superman. Έξτρα χιουμοριστικές σκηνές είδαμε να γυρίζουν, έξτρα σούπερ ήρωες είδαμε να προσθέτουν, την Margot Robbie να ηγείται από κάθε σκοπιά είδαμε. Είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια κάλυψης κάθε πιθανής αποτυχίας που γίνεται από μεριάς στούντιο και μπορεί να θεωρείτο απόλυτα δικαιολογημένη. Η Warner Bros. σε μερικά 24ωρα θα κληθεί να βουτήξει σε ένα κινηματογραφικό στοίχημα που κρατά χρόνια τώρα.

Η “Suicide Squad” έρχεται.. και οι Bros. θα ζήσουν ή θα πεθάνουν μαζί της..(που λέει ο λόγος..)

O Deadpool κάνει την “Suicide Squad” πιο.. αστεία!

H Margot Robbie μιλά για την άτακτη Harley Quinn

Διαβάστε περισσότερα για: , ,