ΦΛΟΙΣΒΟΣ (ΘΕΡΙΝΟ) – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

ΦΛΟΙΣΒΟΣ (ΘΕΡΙΝΟ)

| 24-5-2016 |

Πρόκειται για το μοναδικό θερινό κινηματογράφο του Παλαιού Φαλήρου, το οποίο κοσμεί το πάρκο του Φλοίσβου, λειτουργεί από το 2003 και υποδέχεται καθημερινά τους ρομαντικούς σινεφίλ, δίπλα στη μαρίνα Φλοίσβου και σε απόσταση μόλις 9 μέτρων από τη θάλασσα.
Το Cine Φλοίσβος είναι ένας από τους πρώτους θερινούς κινηματογράφους σε προσέλευση κοινού και ο δημοφιλέστερος αφού εδώ διοργανώνονται σχεδόν όλες οι επίσημες πρεμιέρες για τις ταινίες του καλοκαιριού .
Μέσα σε μια δύσκολη και ανταγωνιστική αγορά η εταιρεία μας κατορθώνει να προσφέρει στους πελάτες τις υπηρεσίες που καλύπτουν και τις πλέον ιδιαίτερες ανάγκες τους συνδυάζοντας την ποιότητα ενός σύγχρονου κινηματογράφου, με σύστημα ήχου Dolby DTS και ψηφιακή μηχανή (Barco ) υψηλής ευκρίνειας DCP, με την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής.
Βασική προτεραιότητα μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας στοχεύοντας στη διατήρηση και αναβάθμιση της διαρκούς επαφής με τον πελάτη σε ό,τι αφορά στη συνολική διασκέδαση του.
Έτσι παράλληλα στον υπαίθριο χώρο μας λειτουργεί χώρος εστίασης για όσους θέλουν να απολαύσουν το ποτό και το φαγητό τους σε ένα καταπράσινο περιβάλλον αλλά και παιδότοπος για τους λιλιπούτειους επισκέπτες του.