ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 1 & 2 - ΕΤΟΥΑΛ Καλλιθέα – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 1 & 2 – ΕΤΟΥΑΛ Καλλιθέα

| 7-10-2015 |

Περνώντας στην ίδια ιδιοκτησία με το γνωστό ΕΤΟΥΑΛ, η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά αποκτώντας δύο πολυτελέστατες αίθουσες και μετονομάστηκε σε ΕΤΟΥΑΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

Το νέο πλέον σινεμά της Καλλιθέας ανανεωμένο και φιλικό, σέβεται τους θεατές παρέχοντας τους ευχάριστες συνθήκες παραμονής και θέασης. Μια πανέμορφη κιτρινωπή ταμπέλα και μια λιτή αλλά ιδιαίτερα οικεία είσοδο με κρυφό φωτισμό δημιουργούν την πρώτη πολύ καλή εικόνα στον θεατή. Το φουαγιέ άνετο φιλοξενεί ένα από τα πληρέστερα σε ποικιλία προϊόντων Bar. Το δυνατό χαρτί είναι οι δύο πανέμορφες αίθουσες, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.

Η μεγάλη αίθουσα 1, διαθέτει 250 άνετα καθίσματα, με μεγάλη οθόνη και συστήματα ήχου DTS, είναι ντυμένη στα μπλε και χαρακτηρίζεται από τις πορτοκαλί επιφάνειες που υποστηρίζουν τα φωτιστικά στους τοίχους. Η αίθουσα 2, με πολύ ιδιαίτερη διαρρύθμιση και την οθόνη πάνω από τις δύο εισόδους, διαθέτει 155 καθίσματα. Εδώ κυριαρχούν τα μπορντό χρώματα και τα συστήματα ήχου και προβολής επίσης υψηλής τεχνολογίας με τη μεγάλη αίθουσα.

Φυσικά και εδώ οι τουαλέτες ανήκουν στα πλεονεκτήματα του κινηματογράφου πολυτελέστατες και πάντα καθαρές. Το ΕΤΟΥΑΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ δικαίως κερδίζει συνεχώς την εκτίμηση των θεατών της περιοχής και όχι μόνο. Και μην ξεχνάτε ότι στα 20 μέτρα από τον κινηματογράφο υπάρχει parking που λύνει χωρίς άγχος το δύσκολο πρόβλημα του παρκαρίσματος.