Πού Χάθηκες, Μπερναντέτ (Where You'd Go, Bernadette) - O νέος Linklater, έχει Cate Blanchett αγνοουμένη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πού Χάθηκες, Μπερναντέτ

(Where’d You Go, Bernadette)


Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 130
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: , ,
Ηθοποιοί: , , , , , , ,
Πρεμιέρα: 05-09-2019

Γράφει:

Μετά το περσινό, μέτριο, δράμα “Last Flag Flying,” ο Richard Linklater επιστρέφει με πρωταγωνίστρια την Cate Blanchett, στην κινηματογραφική διασκευή της νουβέλας της Maria Semple, “Where’d You, Bernadette.” Linklater και Blanchett είναι εμπλεκόμενοι με την ταινία αυτή από τον Νοέμβριο του 2015, η οποία αποτελεί διανομή της Annapurna Pictures, και πρόκειται για μία κωμωδία μυστηρίου.

Στο “Where’d You Go, Bernadette” η Blanchett ενσαρκώνει μία αγοραφοβική αρχιτέκτονα, η οποία χάνεται χωρίς ίχνη, αφήνοντας την 15χρονη κόρη της χωρίς επιλογές, πέρα από το να την ψάξει. Την κόρη ενσαρκώνει η Emma Nelson, με το cast να συμπληρώνουν οι Lawrence Fishburne, Billy Crudup, Kristen Wiig, Judy Greer, James Urbaniak, και Troian Bellisario. Το αρχικό σενάριο είχε την υπογραφή των δημιουργών του σεναρίου του “The Disaster Artist”, Michael H. Weber και Scott Neustadter, το οποίο ολοκλήρωσε ο ίδιος ο Linklater.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές