Το 24ώρο μίας Ξανθιάς (Walk of Shame) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το 24ώρο μίας Ξανθιάς (Walk of Shame)

Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

Η Meghan Miles εργάζεται σαν εκφωνήτρια ειδήσεων σε ένα τοπικό κανάλι. Είναι ένα βήμα πριν την αρπάξει μία ευκαιρία να δουλέψει σε τηλεοπτικό δίκτυο, και αποφασίζει να το γιορτάσει με τον φίλο της. Αλλά μόνο αυτό δεν θα κάνει καθώς αυτός την χωρίζει, αλλά την ίδια στιγμή μαθαίνει ότι η θέση στο κανάλι έχει και άλλους υποψήφιους. Οι φίλες της αποφασίζουν να την κάνουν να περάσει καλά, και έτσι βγαίνουν. Εκείνη μεθάει, και καταλήγει να κάνει one night stand. Μετά από λίγες ώρες μαθαίνει ότι είναι η επικρατέστερη για τη θέση, και αποφασίζει να γυρίσει σπίτι της. Και τότε ξεκινούν όλα. Της έχει πάρει το αυτοκίνητο ο γερανός, μέσα έχει τα χρήματά της και τα κλειδιά της, ξεχνάει το κινητό στο σπίτι του “καινούριου” της αμόρε, και αποφασίζει να πάει με τα πόδια μέχρι το σπίτι της. Αλλά αυτό δεν θα είναι εύκολο καθώς αστυνομία και έμποροι ναρκωτικών, αλλά και οι ειδήσεις είναι πλέον στο κατόπι της. 

Αυτή είναι η υπόθεση του “Walk of Shame”, το οποίο από σήμερα είναι στις αίθουσες.

Η Elizabeth Banks αφήνει τα πλατό των “Αγώνων Πείνας”, και εδώ σηκώνει το lead μίας κωμωδίας, η οποία μας υπόσχεται αρκετά. Στο πλευρό της, ο James Marsen, aka ο κινηματογραφικός μας Cyclops.

Η αλήθεια είναι ότι αγαπάμε Elizabeth Banks.

Η ταινία είναι πολύ ευχάριστη μέσα στην όλη της υπερβολή. Τα συμβάντα της ταινίας διαδέχονται το ένα το άλλο. Πράγμα το οποίο δίνει αρκετά καλή ενέργεια στον ρυθμό της ταινίας.

Ο σκηνοθέτης  Steven Brill, αφηγείται την ιστορία με χιούμορ, και ευτυχώς με απουσία της κλασικής αμερικανικής “καφρίλας”, που δυστυχώς βλέπουμε τα τελευταία χρόνια σε κάθε κωμωδία που πέφτει στα χέρια μας.

Το cast είναι αξιοπρεπέστατο, με την Elizabeth Banks, να δείχνει ότι μπορεί να σταθεί στο πόστο μίας πρωταγωνίστριας.

Είναι μία πολύ καλή επιλογή για να περάσετε ευχάριστα, αλλά μην περιμένετε περισσότερα, και σίγουρα δεν θα την βάλετε στη λίστα των καλύτερων ταινιών που έχετε δει ποτέ.

shame


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές