Γατοσυμμορία: Η Αρχή - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Γατοσυμμορία: Η Αρχή

(Top Cat Begins)Γράφει:

Ο Τοπ Κατ είναι ένας φτωχός, μελαγχολικός γάτος που ζει μοναχικά στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Μέχρι που γνωρίζει τον Μπένι, έναν καλοκάγαθο γάτο, που ψάχνει την περιπέτεια. Οι δυο τους, γρήγορα θα γίνουν κολλητοί και θα καταστρώσουν ένα παράτολμο σχέδιο. Θα τα βάλουν με τον Κύριο Μπιγκ, τον μεγαλύτερο κακοποιό της Νέας Υόρκης, προσπαθώντας να κλέψουν τα διαμάντια του.

Στην πορεία, οι ήρωές μας θα συναντήσουν μερικούς ακόμα απολαυστικούς γατο-χαρακτήρες: τον Τριζάτο, τον Ξεφτέρη, τον Τρομάρα και τον Σιου Σιου και μαζί θα φτιάξουν μια αξιολάτρευτη γατο…συμμορία, έτοιμη για πολλούς μπελάδες!

Αυτή τη φορά, ανακαλύπτουμε τις ρίζες της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων των Hanna-Barbera, γνωρίζοντας την ιστορία για το πώς ο ήρωας  Τοπ Κατ, δημιούργησε την διαβόητη συμμορία γατών του Μανχάταν.

Σε σκηνοθεσία, Andres Coutulier, και σενάριο των Doug Landgate και James Krieg, δανείζουν τις φωνές τους οι Ben Diskin, Darin De Paul και Marieve Herington.

Για την Ελληνική διασκευή της ταινίας, την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Κακανάς, και ερμηνεύουν οι: Ανδρέας Ευαγγελάτος, Κωνσταντίνος Κακανάς, Νίκος Παπαδόπουλος, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Ποίμης Πέτρου, Ιφιγένεια Στάικου, Χρήστος Συρώτης, Γιάννης Υφαντής, και Στέλιος Ψαρουδάκης.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές