Το "Goat" του Andrew Neel διχάζει κοινό και κριτικούς - Trailer - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Goat” του Andrew Neel διχάζει κοινό και κριτικούς – Trailer

Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

O Andrew Neel πιάνει κάμερα και προσπαθεί να ρίξει την εκκεντρική του ματιά στην δύσκολη κι εξαντλητική ζωή των πρωτοετών. Με πυρήνα τις αδελφότητες που κυριαρχούν στα κολέγια της αντίπερα όχθης, ο Αμερικανός σκηνοθέτης σκιαγραφεί την νεανική τρέλα, την αφοσίωση, την πίστη και την παράνοια που κυριαρχεί σε τέτοιου είδους οργανώσεις. Με πρωταγωνιστή τον pop-star Nick Jonas και τον Ben Schnetzer, με τον James Franco σε ρόλο ηθοποιού και παραγωγού και τον David Gordon Green στο σενάριο.. το “Goat” υπόσχεται να μη μας αφήσει εντελώς αδιάφορους..

goat-620x337

Πρόκειται για ένα φιλμ που βασίζεται στις αληθινές εμπειρίες του έτερου σεναριογράφου Brad Land από τις μέρες της νιότης, στο κολέγιο. Μιλά για τις πρακτικές του hazing, της ταπεινωτικής και συχνά επικίνδυνης καζούρας που υφίστανται οι πρωτοετείς φοιτητές που θέλουν να γίνουν μέλη μιας αδελφότητας.
«Χτύπα για να μη σε χτυπήσουν» το μότο του “Goat“. Αδιάκοπη ένταση, σκηνές παραφροσύνης, στιγμές ψυχολογικής και σωματικής βίας σε ένα φιλμ που τελικά δεν καταφέρνει να αγγίξει το θέμα όσο βαθιά θα ήθελε..

pegasus_large_t_1581_107029732_type12905

nick-jonas-goat-bb4-beat-2016-billboard-620

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές