Η Τινκερμπελ και οι Πειρατές (The Pirate Fairy) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Τινκερμπελ και οι Πειρατές (The Pirate Fairy)

Είδος:

, , ,

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

Η Zarina είναι η νεράιδα υπεύθυνη για την φύλαξη της Μπλε Νεραϊδόσκονης, της μαγικής σκόνης των νεραϊδουσών της πόλης Pixie Hollow. Όταν η ίδια κλέβει την σκόνη με σκοπό να ενώσει τις δυνάμεις της με τους πειρατές του Skull Rock, η Tinkerbell και οι νεράιδες φίλες της, ξεκινούν μία αποστολ΄’η εκστρατεία να επαναφέρουν την σκόνη στο μέρος που ανήκει. Κατά τη διάρκεια όμως της αποστολής οι νεράιδες ανακαλύπτουν ότι σταδιακά χάνουν τις δυνάμεις τους, και έτσι πρέπει να βιαστούν για να σώσουν τον ευατό τους αλλά και το Pixie Hollow.

Αυτή είναι η υπόθεση του spin-off του Peter Pan, με πρωταγωνίστρια της νεράιδα Tinkerbell.

Στη σκηνοθεσία συναντάμε την Peggy Holmes, η οποία μετά το 2012, ασχολείται ξανά με την ομολογουμένως αγαπημένη της νεράιδα. Δυστυχώς για την αγαπητή Tinkerbell, η σκηνοθεσία, ενώ φαίνεται να έχει καλές ιδέες, δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στο όραμα. Μάλλον δεν έπεσαν αρκετά χρήματα ώστε να πάει το Project το βήμα παραπάνω. Τεχνικά λοιπόν ίσως και να απογοητευτείτε.

Στα voice overs, συναντάμε γνωστά πρόσωπα. Mae Whitman (Masters of Sex, Web Therapy), Christian Hendrics (Drive, Mad Men) και Tom Hiddleston (Thor, Only Lovers Left Alive). Σε πολύ καλό επίπεδο, με όρεξη και φαντασία, καταφέρνουν να ερμηνεύσουν χαρακτήρες, χωρίς βάθος δυστυχώς, αλλά ικανοποιητικά και ευχάριστα.

Δεν μπορείς να πεις ότι ήταν αποτυχία, αλλά θα σας προτείνουμε να περιμένετε το DVD. Και αυτό αν έχετε παιδιά. Αν όχι, μπορείτε να το αποφύγετε.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές