Ο Δρόμος της Επιστροφής (The Way Back) - O Ben Affleck πρωταγωνιστής σε αθλητικό δράμα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Δρόμος της Επιστροφής

(The Way Back)


Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 108
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , , , , , ,
Πρεμιέρα: 05-03-2020

Γράφει:

H Warner Bros έθεσε σε κυκλοφορία το επερχόμενο trailer για τη ταινία “The Way Back”, όπου ο Gavin O’Connor κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη και επιμελείται και το σενάριο με τον Brad Ingelsby, ενώ ο Ben Affleck ηγείται του cast.

Η υπόθεση ακολουθεί τον Jack, o οποίος από πολύ μικρή ηλικία είχε μεγάλο ταλέντο στο μπάσκετ. Αν και του δόθηκαν μεγάλες επαγγελματικές ευκαιρίες, αυτός ανεξήγητα το παράτησε. Πολλά χρόνια μετά, λόγω ενός φρικτού θανάτου που τον τάραξε, κατέφυγε στο αλκοόλ, κάτι το οποίο κατάστρεψε τον γάμο του. Όλα αλλάζουν όταν δέχεται να γίνει ο προπονητής στη ομάδα μπάσκετ όπου πήγαινε.  Καθώς τα παιδιά που προπονεί δείχνουν να είναι πολύ χαρισματικά, και κατακτούν συνεχώς νίκες στο παρκέ του γηπέδου, ο ήρωας βρίσκει την δύναμη και το θάρρος να δει κατάματα τα λάθη που κουβαλάει από παλιά. Αντιλαμβάνεται ότι το να επανορθώσει αποτελεί μία σοβαρή πρόκληση που όμως είναι διατεθειμένος να την δεχτεί.

Το καστ συμπληρώνουν οι Al Madrigal, Michaela Watkins, Janina Gavankar, Glynn Turman, Brandon Wilson, Hayes MacArthur και η Rachael Carpani.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαρτίου 2020.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές