Η Δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις (The Possession of Hannah Grace) - Ο τρόμος επιστρέφει σε ένα νεκροτομείο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις

(The Possession Of Hannah Grace)


Είδος:

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 85
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , , , , ,
Πρεμιέρα: 29-11-2018

Γράφει:

Το να ξεκινάς μία καινούρια δουλειά είναι από μόνο του αγχωτικό. Τώρα φαντάσου η δουλειά σου να είναι το να ασχολείσαι με πτώματα μέσα σε ένα νεκροτομείο. Τα πράγματα όμως θα γίνουν ακόμα χειρότερα για την Megan Reed (Shay Mitchell), στο επερχόμενο “The Possession Of Hannah Grace”.

Η Reed, μόλις έχει βγει από την απεξάρτηση, έχοντας αντιμετωπίσει κάποια αδιευκρίνιστα θέματα. ξεκινά να εργάζεται την βραδινή βάρδια σε ένα νεκροτομείο. Κάποια στιγμή θα παραλάβει ένα πτώμα φανερά ταλαιπωρημένο. Το σώμα ανήκει την Hannah Grace (Kirby Johnson), της οποίας οι οικογένεια πραγματοποίησε εξορκισμό πάνω της, κατά την διάρκεια του οποίου και απεβίωσε.

Κλειδωμένη και μόνη της μέσα στον χώρο, η Megan αρχίζει να βλέπει οράματα, και υποψιάζεται ότι το σώμα που έχει μπροστά της ίσως παραμένει δαιμονισμένο. Είναι όλα στο μυαλό της, ή έχει όντως να αντιμετωπίσει μία υπερφυσική οντότητα;

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Diederik Van Rooijen, και το σενάριο ανήκει στον Brian Sieve. Το cast συμπληρώνουν οι Grey Damon, Stana Katic, Louis Herthum και James A. Watson Jr.

Η ταινία αναμένεται στις ευρωπαϊκές αίθουσες μέσα στον Δεκέμβριο.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές