Η Άλλη Γυναίκα (The Other Woman) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Άλλη Γυναίκα (The Other Woman)

Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

Η Carly τα έχει με τον Mark, και περνάει υπέροχα. Αυτό βέβαια μέχρι τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι είναι παντρεμένος. Όταν γνωρίζει την γυναίκα του, την Kate, της αποκαλύπτει την ταυτότητά της, και γίνονται φίλες. Το πρόβλημα είναι ότι ο Mark, έχει και άλλη σχέση. Μαζί οι δύο γυναίκες βρίσκουν την τρίτη, και όταν όλες μαζί διαπιστώνουν πόσο ψεύτικα τους έχει φερθεί ο Mark, καταστρώνουν σχέδιο εκδίκησης εναντίον του.

Αυτή είναι η υπόθεση του “The Other Woman” το οποίο υπάρχει από σήμερα στις αίθουσες.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον γνωστό μας Nick Cassavetes (John Q, The Notebook, Face/Off), o οποίος εδώ είναι γρήγορος, με σκηνοθετική ματιά ιδανική για μία τέτοιου είδους ιστορία.

Το σενάριο υπογράφει η Melissa Stack, στην πρώτη της απόπειρα σε μεγάλου μήκους ταινία. Παίζει με αρκετά κλισέ και η ιστορία δεν είναι και από τις πιο πρωτότυπες που έχουμε δει. Πάραυτα, είναι σύγχρονο, χιουμοριστικό, με βάθος, χωρίς να βαραίνει την ατμόσφαιρα της ταινίας, και αρκετά σαφές.

Το παιχνίδι παίζεται στους πρωταγωνιστές.

Το τρίο των γυναικών που κρατούν τους βασικούς ρόλους, Cameron Diaz, Leslie Man και Kate Upton, έχουν την ιδανικότερη χημεία που θα μπορούσε η ταινία να στοχεύει. (Θα έκανα μία σύγκριση με το τριο του “Κλαμπ Χωρισμένων Γυναικών”, αλλά θα με πείτε υπερβολικό, οπότε δεν θα την κάνω). Στις ευχάριστες εκπλήξεις συγκαταλέγεται η συμμετοχή της pop τραγουδίστριας Nicky Minaj, η οποία σαν ψυχολόγος της Diaz, δίνει μία αξιοπρεπέστατη αλλά και εξαιρετικά κωμική ερμηνεία.

Σε γενικές γραμμές η ταινία “στέκεται” καλά. Χωρίς να αποτελεί κάτι το ιδιαίτερα πρωτότυπο, παρουσιάζει την ιστορία σε κωμική γραμμή και πετυχαίνει. Είναι μία σίγουρη πρόταση για να περάσετε καλά την κινηματογραφική σας βραδιά.

Καλή προβολή!


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές