Το Σπίτι που Έχτισε ο Τζακ (The House that Jack Built) - Η μεγάλη επιστροφή του Lars Von Trier - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Σπίτι που Έχτισε ο Τζακ

(The House That Jack Built)


Είδος:

, ,

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 155
Χώρα: Δανία
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , , , , ,
Πρεμιέρα: 11-10-2018

Γράφει:

7 χρόνια μετά την αποπομπή του σκηνοθέτη από τις Κάννες, ο Lars von Trier επιστρέφει στο Φεστιβάλ με τη νέα του ταινία “The House That Jack Built”. Και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer.

Όπως είχε γίνει γνωστό, αυτή θα διαδραματίζεται στις Η.Π.Α. και θα ακολουθεί τον Jack, έναν κατά συρροή δολοφόνο τον οποίο ενσαρκώνει ο Matt Dillon, στην πορεία 12 χρόνων, με αφετηρία τη δεκαετία του 1970, καθώς γινόμαστε μάρτυρες 5 δολοφονιών του. Στην ταινία παρακολουθούμε τα γεγονότα από την οπτική του Jack ο οποίος αντιμετωπίζει τους φόνους που διαπράττει ως έργα τέχνης καθώς βυθίζεται όλο και περισσότερο στην τρέλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για την πιο σκληρή ταινία του σκηνοθέτη ενώ στους ρόλους των θυμάτων συναντάμε τους Bruno Ganz, Uma Thurman, Siobhan Fallon Hogan, Sofie Gråbøl και Riley Keough.

Η ταινία θα προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού στο 71ο Φεστιβάλ Καννών, και προκάλεσε θύελλα κριτικών, και με την καλή και με την κακή έννοια.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές