The Girl in the Spider’s Web - Η Claire Foy είναι η νέα Lisbeth Salander - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης

(The Girl in the Spider’s Web)


Είδος:

, , ,

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 117
Χώρα: Γερμανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Σουηδία
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , ,
Πρεμιέρα: 08-11-2018

Γράφει:

Πώς μπορείς να αποτινάξεις από πάνω σου έναν ρόλο τόσο χαρακτηριστικό όσο αυτόν της Βασίλισσας Ελισάβετ; Πετάς από πάνω σου τους καλούς τρόπους, το στυλιζαρισμένο παίξιμο, και κάνεις τόσα piercing, που θα έκαναν και την ίδια την βασίλισσα να τρομάξει.

Φρέσκια μετά το The Crown, την σειρά που την έκανα παγκοσμίως γνωστή, η Claire Foy θα είναι η τρίτη ενσάρκωση τις Lisbath Salander, μετά τις Rooney Mara και Noomi Rapace, στο sequel του “Girl With the Dragon Tattoo,” στην αμερικανική του έκδοση, καθώς η σειρά Millenium, έχει ήδη μεταφερθεί από την Σουηδία. Το επόμενο κεφάλαιο ονομάζεται, The Girl in the Spider’s Web, και η Foy φαντάζει μη αναμενόμενη επιλογή, αλλά ενδιαφέρουσα.

Αντί να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε ο David Fincher το 2011, ο Fede Álvarez διασκευάζει το 4ο βιβλίο της σειράς, το οποίο αφορά την συνεργασία της Lisbeth, με τον δημοσιογράφο, Mikael Blomkvist, τον οποίο εδώ ενσαρκώνει ο Sverrir Gudnason, προκειμένου να κυνηγήσουν και να τιμωρήσουν βίαιους μισογύνηδες.

Επίσης στο cast συναντάμε τους Lakeith Stanfield, Stephen Merchant, και Vicky Krieps, σε διασκευή του σεναρίου από τον Steven Knight, του Peaky Blinders. 

Η ταινία αναμένεται τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Update 18/09/2018:

Δες το νέο international trailer:


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές