Ο Paul Rudd σε έναν 'Intouchable' ρόλο - "The Fundametals of Caring" (trailer) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Paul Rudd σε έναν ‘Intouchable’ ρόλο – “The Fundametals of Caring” (trailer)

Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

Έρχεται το “Fundamentals of Caring” για να σας κάνει να ξεχάσετε τα προβλήματα σας. Μάλιστα, πρόκειται για ένα φιλμ που εύκολα κατατάσσεται στην κατηγορία εκείνων που μετά την παρακολούθηση τους νιώθεις κάπως καλύτερα με τα λίγα που έχεις. Διότι ας μη γελιόμαστε, οι περισσότεροι από εμάς που, θέλουμε, να λέμε ότι ανήκουμε στο ανθρώπινο είδος, δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχουμε. Πάντα αναζητούμε το κάτι παραπάνω. Φυσικά αυτό συμβαίνει μέχρι να χάσουμε και τα ήδη υπάρχοντα για να εκτιμήσουμε και να αναθεωρήσουμε.

Τούτη την γλυκόπικρη γεύση έρχεται να σου χαρίσει αγαπητέ cinefreak το “Fundamentals of Caring”. Ένα φιλμ που θυμίζει στα χαρακτηριστικά του το “The Intouchables” και από το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε μας έπεισε ότι αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία.
1232526_caring
Η πλοκή της ταινίας περιστρέφεται γύρω από το δίδυμο Ben(Paul Rudd) και Trevor(Craig Roberts). Αρχικά γνωρίζονται μέσα από την επαγγελματική σχέση κατά την οποία ο Ben φροντίζει και παρέχει τις απαραίτητες βοήθειες στον 18χρονο Trevor, που ζει καθηλωμένος στην καρέκλα του λόγω μυϊκής δυστροφίας. Χωρίς να χάσει λεπτό το ξεκαρδιστικό του χιούμορ, ο νεαρός αντιμετωπίζει τα σκληρά και δύσβατα μονοπάτια στα οποία τον έριξε η ζωή από νωρίς, έχοντας στο πλευρό του -μέχρι πρότινος- μόνο την μητέρα του. Γρήγορα όμως η επαγγελματική και τυπική σχέση των δύο περνάει στο επόμενο επίπεδο και γίνονται καλοί φίλοι πριν καν το καταλάβουν. Το ταξίδι που θα αρχίσουν μαζί, όχι μόνο θα ανοίξει διάπλατα τους ορίζοντες τους αλλά θα φέρει στον δρόμο τους περιπέτειες, δοκιμασίες, γέλια και έρωτες ζωγραφισμένους στο πρόσωπο της πεντάμορφης Selena Gomez.

Η ταινία που έρχεται στο κανάλι Netflix στις 24 του Ιούνη φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Rob Burnett. Ο 54χρονος κινηματογραφιστής επιμελήθηκε τόσο το σενάριο όσο και την σκηνοθεσία του φιλμ που βασίστηκε στη νουβέλα του Jonathan Evison(“The Revised Fundamentals of Caregiving”). Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance τον Ιανουάριο που μας πέρασε, αποσπώντας μάλιστα θετικότατες κριτικές..

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές