Ο Υποψήφιος (The Front Runner) - O Hugh Jackman επιστρέφει, με ένα αληθινό πολιτικό σκάνδαλο - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Υποψήφιος

(The Front Runner)


Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 113
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: , ,
Ηθοποιοί: , , , , ,
Πρεμιέρα: 06-12-2018

Γράφει:

Και καλά τα τελευταία χρόνια, που έχουμε πληροφόρηση από δελτία, social media, και τύπο. Τι συνέβαινε όμως παλιότερα, στην πολιτική σκηνή, όταν υπήρχε ένα σκάνδαλο; Πώς το αντιμετώπιζε ο τύπος; Αυτό θα προσπαθήσει να μας παρουσιάσει το “The Front Runner”, με πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman, ο οποίος ενσαρκώνει τον πολιτικό Gary Hart.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Jason Reitman, η οποία αφηγείται το πώς ο Hart, ένας χαρισματικός κυβερνήτης από το Κολοράντο, κατάφερε να γίνει ένας από τους κύριους υποψηφίους για το χρίσμα των Δημοκρατικών το 1988. Και ενώ όλα έδειχναν ότι πήγαιναν περίφημα, βγήκε στην δημοσιότητα ένα σεξουαλικό του σκάνδαλο, με εκείνον να αποχωρεί από την κούρσα. Για την ιστορία το χρίσμα το πήρε τελικά ο Michael Dukakis, ο οποίος τελικά έχασε τις εκλογές από τον George HW Bush.

Ο Reitman συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τον δημοσιογράφο Matt Bai, και τον πρώην εκπρόσωπο τύπου της Hilary Clinton, Jay Carson, διασκευάζοντας το βιβλίο του Bai, του 2015 “All the Truth Is Out: The Week Politics Went Tabloid”. Πέρα από το σκάνδαλο η ταινία εστιάζει στο πώς τέτοιου είδους γεγονότα άνοιξαν μία νέα πληγή στην Αμερικανική πολιτική σκηνή.

Το cast συμπληρώνουν οι JK Simmons, Vera Farmiga, Sara Paxton, Ari Graynor και Mike Judge, με την ταινία να αναμένεται τον ερχόμενο Ιανουάριο.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές