Οι μαχητές των Δρόμων 8 (Fast & Furious 8) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι μαχητές των Δρόμων 8 (Fast & Furious 8)

Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , , , , , , ,

Γράφει:

H 8η ταινία του franchise του “Fast and the Furious” η οποία και θα ονομάζεται “The Fate of the Furious”. Η ομάδα του Vin Diesel αυτή τη φορά βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Jason Statham, που επιστρέφει από την προηγούμενη ταινία, καθώς και με μια νέα αντίπαλο την οποία ενσαρκώνει η Charlize Theron.

Όπως γίνεται φανερό το όγδοο επεισόδιο της σειράς ταινιών, που ξεκίνησαν πριν από 15 χρόνια απλά ως ταινίες αγώνων αυτοκινήτων, συνεχίζει να τείνει στην υπερβολή καθώς πέρα από τις εξωπραγματικές σκηνές με τα αυτοκίνητα εδώ παρελαύνουν τανκς καθώς κι ένα υποβρύχιο. Παράλληλα βλέπουμε μάχες στους πάγους, μια εξέγερση σε φυλακή καθώς και τη φαινομενική προδοσία ενός βασικού μέλους της ομάδας το οποία φαίνεται(αλλά δεν το πολυπιστεύουμε) πως γοητεύεται από τη “Σκοτεινή Πλευρά”. Κοινώς το “The Fate of the Furious” έχει απ’ όλα και για όλα γούστα.

Σε αυτό επίσης πρωταγωνιστούν οι Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell, Scott Eastwood και η Helen Mirren.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές