Οι Νεκροί δεν πεθαίνουν (The Dead Don't Die) - All Star cast στην ζόμπι ταινία, του Jim Jarmusch - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι Νεκροί Δεν Πεθαίνουν

(The Dead Don't Die)


Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 104
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , , , , , , , ,
Πρεμιέρα: 18-07-2019

Γράφει:

Έχουμε την αίσθηση ότι οφείλουμε το συνεχές ενδιαφέρον για τα ζόμπι στο “The Walking Dead”. Αλλά τι να το κάνεις; Έπρεπε κάτι να γίνει να αναζωπυρωθεί ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον μας. Όπως και έγινε.

Μετά την δική του δραματική εκδοχή για ένα άλλο είδος απέθαντων, στο “Only Lovers Left Alive”, o Jim Jarmusch επιστρέφει με ζόμπι και κωμωδία. Αμέ!

Τοποθετημένο στην ήσυχη πόλη του Centerville, η ιστορία θέλει απλά, λυτά και απέριττα η πόλη να τιγκάρει στα ζόμπι, τα οποία έχουν δύο βασικά χαρακτηριστικά, πέρα από το ότι είναι όλοι πεθαμένοι. Θέλουν ανθρώπινη σάρκα, και είναι εμμονικοί με αυτά που έκαναν όσο ήταν ακόμα στη ζωή.

Μέσα στον πανικό θα βρεθούν οι αστυνομικοί της πόλης Bill Murray, Adam Driver και Chloë Sevigny, αλλά και οι πολίτες όπως οι Danny Glover, Steve Buscemi, Selena Gomez, RZA και Tilda Swinton, που την είδε Kill Bill. Α και μέσα στα ζόμπι Iggy Pop και Tom Waits.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές