Τhe Circle: Τομ Χανκς και Έμμα Γουάτσον στο Πρώτο Trailer - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τhe Circle: Τομ Χανκς και Έμμα Γουάτσον στο Πρώτο Trailer

Είδος:

, ,

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , , , , ,

Γράφει:

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την ταινία “Τhe Circle” η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Dave Eggers που έχει χαρακτηριστεί ως το “1984 για τη γενιά του Internet”.

Σε αυτό η νεαρή Mae Holland (Emma Watson) προσλαμβάνεται από την εταιρία του “Κύκλου” η οποία αποτελεί και την ισχυρότερη εταιρία διαδικτυακών παροχών. Συνδυάζοντας τα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα e-mail, τους τραπεζικούς και πιστωτικούς λογαριασμούς με το δικό του λειτουργικό σύστημα, ο “Κύκλος” δίνει στους χρήστες μία συλλογική διαδικτυακή ταυτότητα η οποία έχει ως στόχο να φέρει επιτέλους διαφάνεια στον κόσμο του internet.

Η εργασία εκεί είναι για τη Mae μία μοναδική ευκαιρία καθώς εντυπωσιάζεται από τη ζωή και το κλίμα που επικρατεί. Μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας γίνονται ολονύχτια party και συναυλίες, αθλητικές δραστηριότητες, υπάρχουν εστιατόρια και βιβλιοθήκες μέχρι και ένα ενυδρείο με σπάνια ψάρια. Συγχρόνως για να μην χρειάζεται να πηγαινοέρχονται οι εργαζόμενοι της εταιρίας έχουν δικά τους δωμάτια στα οποία μπορούν να μένουν.

Σιγά σιγά όμως η Mae απορροφάται από τη ζωή στην εταιρία, πρωταγωνιστώντας σε μια συγκλονιστική ιστορία η οποία θέτει σοβαρά ερωτήματα για τη ζωή στον σύγχρονο κόσμο και τις σχέσεις ανάμεσα στην ιδιωτική και τη δημόσια ζωή, τη μνήμη, την ιστορία και τα όρια της ανθρωπινής γνώσης.

Ο James Ponsoldt του “The Spectacular Now” και του “The End of the Tour” σκηνοθετεί τη μεταφορά του βιβλίου με τους Emma Watson, Tom Hanks και Karen Gillan στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2017.

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές