Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης (The Call of the Wild) - Η Επιστροφή του Harrison Ford - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης

(The Call of the Wild)


Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , ,
Πρεμιέρα: 20-02-2020

Γράφει:

Η ταινία βασίζεται στην πολυαγαπημένη κλασική ιστορία «Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης» και φέρνει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του Μπακ, ένα σκύλο με μεγάλη καρδιά. Η ευτυχισμένη ζωή του ανατρέπεται όταν ξαφνικά μεταφέρεται από το σπίτι του στην Καλιφόρνια στην εξωτική και άγρια Αλάσκα την περίοδο της μεγάλης εξόρυξης χρυσού το 1890. Ως το νεότερο μέλος μιας ομάδας σκύλων για αποστολές αλληλογραφίας –αργότερα γίνεται ο αρχηγός τους –ο Μπακ θα βιώσει την εμπειρία της ζωής του, βρίσκοντας στο τέλος την αληθινή του θέση σε αυτό τον κόσμο φροντίζοντας πια ο ίδιος τον εαυτό του.

Ή αλλιώς η Disney επιστρέφει σε αυτό που ξέρει καλύτερα, καθώς η αίσθηση της ταινίας είναι βουτηγμένη σε 90’s νοσταλγία. Έστω και κινηματογραφικά.

Το σενάριο υπογράφει ο Michael Green, διασκευάζοντας την κλασική ιστορία του 1903 δια χειρός Jack London, την οποία έχουμε δει κινηματογραφικά άλλες 4 φορές, με την τελευταία να είναι το 1997. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Chris Sanders, ο οποίος έχει ξεκινήσει την καριέρα του στο animation.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές