Η ταινία «Goodbye Christopher Robin» επιστρέφει με 2ο trailer για το αρκουδάκι που όλοι αγαπήσαμε - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η ταινία «Goodbye Christopher Robin» επιστρέφει με 2ο trailer για το αρκουδάκι που όλοι αγαπήσαμε

Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

«Goodbye Christopher Robin» είναι μια ταινία που θα μας διηγηθεί τι γινόταν στη ζωή του A.A.Milne , και πιο συγκεκριμένα τη σχέση που είχε με το γιο του,Christopher Robin, και που υπήρξε η αφορμή για να γεννηθεί η ιδέα του «Winnie The Pooh» που όλοι ξέρουμε,

μα και όλοι αγαπήσαμε.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ο γιος του Milne είχε μια ιδιαίτερη αγάπη για ένα λούτρινο αρκουδάκι που κουβαλούσε παντού μαζί του και που χάρης σε αυτό, ο συγγραφέας έγινε παγκοσμίως γνωστός – αν και όπως δηλώνει ο ίδιος, υπήρξαν βιβλία του καλύτερα που δεν εκτιμήθηκαν τόσο λόγω τις τεράστιας επιτυχίας του Winnie.

Ένας λόγος που οδήγησε –ίσως- σε αυτήν την επιτυχία, είναι ότι ήταν «ότι έπρεπε» μετά τον πόνο και στην στεναχώρια που κυριαρχούσε με το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Μέσα από το έργο του ανακουφίστηκε όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και όλοι όσοι αγάπησαν το έργο του. Παρ’ όλα αυτά, η κατάσταση δεν ήταν και τόσο ρόδινη για τον γιο του Christopher Robin που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά σε μια ανεξέλεγκτη δημοσιότητα την οποία δεν είχε επιδιώξει και δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί, με αποτέλεσμα να αποξενωθεί πλήρως από την οικογένεια του.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Simon Curtis ενώ το cast θα αποτελείται από την Margot Robbie, Domhnall Gleeson και Kelly Macdonald.

Μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer της ταινίας παρακάτω!

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές