Ταξίδι στην Ιταλία - The Trip to Italy - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ταξίδι στην Ιταλία – The Trip to Italy

Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

Χρόνια μετά την επιτυχημένη τους περιοδεία στην Βόρεια Βρετανία, οι Steve Coogan και Rob Brydon θα κάνουν το ίδιο, αυτή τη φορά στην Ιταλία. Για ακόμα μία φορά, οι δύο κωμικοί φίλοι ή και εχθροί, όπως το πάρει κανείς, σχολιάζουν και (κάτα)κρίνουν τα πάντα, από τις τοποθεσίες μέχρι τους ανθρώπους, και όλα αυτά πάνω από ένα τραπέζι με ιταλικά εδέσματα, με την συζήτηση να πηγαίνει μέχρι και στα προσωπικά τους. Και όχι μόνο. Αναλύουν την επαγγελματικής τους ζωή, και την φιλία μεταξύ των ανθρώπων.

Για μία ακόμα ταινία, οι δύο επαγγελματίες ηθοποιοί ακολουθούν την επιτυχημένη τους συνταγή από το BBC, αλλά αυτή τη φορά σε Ιταλικό σκηνικό.

Η σκηνοθεσία και το σενάριο ανήκουν στον Michael Winterbottom, με την ταινία να έχει ξεκινήσει την πορεία της στις αίθουσες από πέρσι, και ως συνήθως να έρχεται στην Ελλάδα με καθυστέρηση. Οι κριτικές που έχει λάβει μέχρι στιγμής είναι ακραίες, με μεγάλο μέρος του κοινού να χαρακτηρίζει την ταινία βαρετή χωρίς φαντασία, αλλά επίσης ένα εξίσου μεγάλο μέρος να θαυμάζει το χιούμορ και την αμεσότητα των Coogan και Brydon.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές