Τα χελωνονιντζάκια 2 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα χελωνονιντζάκια 2

Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , , ,

Γράφει:

Δυο χρόνια μετά την πρώτη, live action εμφάνιση που έκαναν τα Χελωνονιντζάκια στην-απόπειρα για-ταινία του Michael Bay, φαίνεται πως ξανά προς την δόξα(;) τραβούν, με το trailer για το «Out of the Shadows» να κυκλοφορεί ήδη, χωρίς να καταλαβαίνουμε ούτε το πως, ούτε το γιατί η συγκεκριμένη ταινία έπρεπε να αποκτήσει sequel. Ίσως για τα απρόσμενα $500 εκατομμύρια που έκοψε στο παγκόσμιο box-office. Oh well…

casey-jones-tmnt-636x395

Η υπόθεση αναμενόμενη: εν μέσω της ανάδυσης μιας νέας απειλής, τα Χελωνονιντζάκια θα συνεργαστούν για μια ακόμη φορά προκειμένου να σώσουν την πόλη (και δηλαδή την Αμερική), να αποκαταστήσουν για ακόμη μια φορά την δικαιοσύνη και στην συνέχεια να αποσυρθούν στους υγρούς και σκοτεινούς υπονόμους, μέχρι ο πολύπαθος λαός να χρειαστεί και πάλι την βοήθειά τους. Μεταξύ μας, ελπίζουμε πως δεν θα την ξαναχρειαστεί ποτέ.

Με τον Bay να αναλαμβάνει χρέη παραγωγού και τον Dave Green να σκηνοθετεί, το trailer μαρτυρά πως δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα από το κινηματογραφικό πανηγύρι της πρώτης ταινίας: εκρήξεις, ξώφαλτσο ξύλο, λίγες εκρήξεις ακόμα και η πλαστικοποιημένη έκδοση της Megan Fox.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές