Sex Tape - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Sex Tape

Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο:
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

Στο “Sex Tape”  ο σκηνοθέτης και η σταρ του  “Bad Teacher” Jake Kasdan και Cameron Diaz μαζί με τον Jason Segel προσφέρουν την κωμική ιστορία ενός ζευγαριού που έχει χάσει την σπίθα του. Για να βάλει μια μικρή φωτιά πίσω στη ζωή του, το ζευγάρι κάνει μια ταινία σεξ… της οποίας  χάνουν αμέσως τον έλεγχο, χάρη στο cloud. (τον φαρσέρ, cloud!). Είναι αυτό ουσιαστικά μια ενημερωμένη έκδοση μεγάλου μήκους ενός αστείου από Trainspotting; Ίσως ναι, αλλά είναι επίσης μια ευκαιρία για τους  Segal και Diaz να βρίζουν και να φωνάζουν ο ένας στον άλλο, και να προσποιούνται ότι κάνουν σεξ.

Ηλέκτρα Φουρτούνα

sex tape1


Και ουσιαστικά δεν γίνεται τίποτα άλλο. Οι δύο παντρεμένοι μεσήλικοι Annie και Jay ψάχνουν τρόπο να αναβιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή, ενόσω ο σεναριογράφος προσπαθεί να εξολοθρέυσει κάθε ίχνος κωμικότητας της ταινίας. Φτιάχνουν λοιπόν ένα βίντεο με τους εαυτούς τους σε προσωπικές στιγμές – γιατί αυτό άλλωστε είναι το θεμέλιο μιας υγιούς σχέσης – που ο Jay«ξεχνά» να διαγράψει.

Η κατάσταση περιπλέκεται αφού εκείνος μοιράζει για κάποιο λόγο από δω κι από κει τα παλιά του ipad, τα οποία απ’ ότι φαίνεται έχουν χρηματοδοτήσει αυτήν την ας πούμε κωμωδία, καθώς εκθειάζονται με κάθε ευκαιρία οι αντοχές τους. Κάπου εδώ είναι που μάλλον μπέρδεψαν την έννοια «διάρκεια ζωής» μιας συσκευής, με αποτέλεσμα να περιοριζόμαστε να ακούμε για το θαύμα της επιβίωσης μετά από πτώση 3ου ορόφου των προϊόντων της Apple, μέχρι και τα τελευταία λεπτά.

Το παντελώς αταίριαστο ζεύγος περνά ένα ολόκληρο βράδυ αναζητώντας κάθε ipadπου έχει χαρίσει σε φίλους και γνωστούς, προκειμένου να διαγράψει διά χειρός το αυτοσχέδιο πορνό τους, αγνοώντας επειδηκτικά τις λειτουργίες και δυνατότητες – συγχρονισμού στην προκειμένη περίπτωση – ενός Mac. Πέραν της τρομερά ανώριμης διαχείρησης του χιούμορ, εντύπωση κάνει και το απαράδεκτο μοντάζ, που αν μη τι άλλο, κανείς δε θα περίμενε να δημιουργεί πρόβλημα σε μια τόσο εμπορική ταινία. Μοναδική αξιόλογη στιγμή αποτελεί η εμφάνιση του σοφού JackBlack, που για άλλη μια φορά φαίνεται να είναι ο μόνος που τουλάχιστον απολαμβάνει το ρόλο του.

Δάφνη Ράλλη

 


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές