Τρομακτικές Ιστορίες στο Σκοτάδι (Scary Stories to Tell in the Dark) του Αντρέ Εβρενταλ - Η επιστροφή του Guillermo Del Toro - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τρομακτικές Ιστορίες στο Σκοτάδι

(Scary Stories To Tell In The Dark )


Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 108
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , , , , , , , , , ,
Πρεμιέρα: 26-09-2019

Γράφει:

Βασισμένο στο βιβλίο Alvin Schwartz, το “Scary Stories To Tell In The Dark”, έχει στην ομάδα των σεναριογράφων και τον Guillermo Del Toro, μεταξύ άλλων.

Η όλη ταινία ακολουθεί μία παρέα εφήβων οι οποίοι άθελά τους ανακαλύπτουν πώς ορισμένοι μύθοι μπορεί να λάβουν μία ανατριχιαστικά ρεαλιστική μορφή και να ξεχυθούν ως ένας ζωντανός εφιάλτης στην μικρή τους πόλη. Τα παιδιά αυτά λοιπόν, θα πρέπει να προστατέψουν τους εαυτούς τους και τους αγαπημένους τους από τις αποκρουστικές αυτές φιγούρες που θρέφονται από τον αγνό φόβο και να βρουν έναν τρόπο να σταματήσουν τους αλλεπάλληλους θανάτους στην περιοχή τους.

Μέσα στο cast συναντάμε ένα σμάρι νεαρών ηθοποιών ( Zoe Colletti, Michael Garza, Austin Abrams, Gabriel Rush, Austin Zajur, Natalie Ganzhorn, Dean Norris, Gil Bellows, Lorraine Toussaint και ο Javier Botet), πράγμα που χωρίς να το θέλουμε, μας θυμίζει πολύ Stranger Things.

 

 

Update 01/04/2019 – Δες εδώ το νέο teaser:


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές