Πρώτο τρέιλερ του "Mortal Engines" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτο τρέιλερ του “Mortal Engines”

Είδος:

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: ,

Γράφει:

Όσοι είδαν το “Star Wars: The Last Jedi” αυτό το Σαββατοκύριακο πήραν για πρώτη φορά μια ιδέα από την επερχόμενη προσαρμογή των “Mortal Engines”, και τώρα η Universal Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ. Η ταινία είναι μια προσαρμογή του μυθιστορήματος του Philip Reeve με το ίδιο όνομα σε παραγωγή του Peter Jackson, ο οποίος επίσης συνεργάστηκε στο σενάριο με την ομάδα από τα “Lord of the Rings” και “The Hobbit”, τους Fran Walsh και Philippa Boynes.

Το “Mortal Engines” διαδραματίζεται σε ένα steampunk δυστοπικό μέλλον, όπου οι μεγάλες πόλεις λειτουργούν πάνω σε τεράστια κινητά οχήματα που καταναλώνουν τις μικρότερες πόλεις και τις χρησιμοποιούν για πολύτιμους πόρους. Πρωταγωνιστούν οι Robert Sheehan, Hera Hilmar, Hugo Weaving και Stephan Lang.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Christian Rivers, ο οποίος έχει μια μακρόχρονη συνεργασία με τον Τζάκσον, τόσο ως υπεύθυνο οπτικών εφέ, όσο και ως storyboard artist, στην τριλογία “Lord of the Rings”, “King Kong” και πολλά άλλα. Οι “Mortal Engines” κάνουν πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου 2018.

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές