Πρώτο teaser από την ζωή του Tupac - "All Eyez on Me" trailer - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτο teaser από την ζωή του Tupac – “All Eyez on Me” trailer

Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

Επιτέλους έχουμε trailer από μια ταινία που έγινε γνωστή στο κινηματογραφικό στερέωμα από τις συνεχείς αναβολές που πήρε. Η ιστορία της ζωής του διάσημου ράπερ Tupac Shakur παίρνει σάρκα και οστά στην μεγάλη οθόνη με τίτλο “All Eyez on Me“. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε στο youtube και οι λάτρεις του Αμερικανού ‘gangsta’ έχουν χάσει τον ύπνο τους..

2Pac-All-Eyez-On-Me

 

Το ενός λεπτού teaser ανοίγει με μια σκηνή που το FBI εισβάλει στο σπίτι του ανήλικου, τότε, Tupac. Στον ρόλο της μητέρας συναντάμε την, γνωστή σε όλους από το Walking Dead(Michonne), Danai Gurira. Το ιδιαίτερο του όλου εγχειρήματος εντούτοις έγκειται αλλού. Ο άνθρωπος ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Tupac Shakur ναι μεν παρουσιάζει τρομερή ομοιότητα με τον αλήστου μνήμης ράπερ, παρόλα αυτά έχει ελάχιστη υποκριτική εμπειρία. Ο Demetrius Shipp Jr. ακολουθεί τον δρόμο που χάραξαν οι ήρωες του “Straight Outta Compton” με τεράστια επιτυχία μάλιστα.

H βιογραφία του ράπερ, 2Pac, βρήκε τον πρωταγωνιστή της και πραγματικά είναι ολόιδιος

Το ίδιο συμβαίνει σε γενικές γραμμές και με τον άνθρωπο που θα καθίσει στην σκηνοθετική καρέκλα. O Benny Boom δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο στην σύντομη φιλμογραφία του, εντούτοις φέτος η μεταφορά της ζωής του Shakur στην μεγάλη οθόνη μοιάζει με την μεγάλη του ευκαιρία. Αξίζει να σημειωθεί πως το σενάριο της ταινίας φέρει την υπογραφεί των Ed Gonzalez και Jeremy Haft. Η τελευταία ημερομηνία θέλει την επιστροφή του Tupac στην ζωή, διαμέσου της μεγάλης οθόνης, είναι στις 11 του προσεχή Νοέμβρη.

Ο Jamal Woorald σαν άλλος Notorious B.I.G., ο Stefon Washigton σαν άλλος P. Diddy και ο Dominic L. Santana σαν άλλος Suge Knight αναμένεται να έχουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή του διασημότερου ράπερ που έχασε την ζωή του στις 13 Σεπτεμβρίου του 1996, πριν καν κλείσει τα 26 του χρόνια.

Δείτε εδώ 10 ταινίες αφιερωμένες στους εθισμούς 

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές