Πόκεμον Ντετέκτιβ Πίκατσου (Pokémon: Detective Pikachu) - Ο Ryan Reynolds είναι ο Pikachu - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πόκεμον Ντετέκτιβ Πίκατσου

(Pokémon: Detective Pikachu)


Είδος:

, ,

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 104
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ιαπωνία, Καναδάς
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , , , , , ,
Πρεμιέρα: 13-06-2019

Γράφει:

Όταν ανακοινώθηκε ότι ο Ryan Reynolds θα δανείσει την φωνή του για να ερμηνεύσει το διασημότερο Pokémon από όλα, τον Pikachu, οι αντιδράσεις βρίσκοντας σε όλο το φάσμα, από την έκπληξη μέχρι και τον ενθουσιασμό. Όπως και να έχει, το πρώτο trailer του Pokémon: Detective Pikachu, είναι εδώ.

O ιδιωτικός ντετέκτιβ Harry Goodman (Paul Kitson) εξαφανίζεται μυστηριωδώς, και ο 21 ετών γιος του Tim (Justice Smith) πρέπει να μάθει τι έχει συμβεί. Για τις έρευνές του θα τον βοηθήσει, ένα Pokémon, ο Detective Pikachu (Reynolds), ο οποίος βοηθούσε τον Harry σε παλιότερες υποθέσεις.

Μαθαίνοντας ότι μπορούν να επικοινωνούν με έναν μοναδικό τρόπο, ο Tim και ο Pikachu θα συνεργαστούν για να αποκαλύψουν το μυστήριο. Κυνηγώντας στοιχεία στην πόλη Ryme, μία σύγχρονη πόλη, στην οποία άνθρωποι και Pokemon ζουν μαζί, θα συναντήσουν κι άλλους χαρακτήρες από το σύμπαν των Pokemon.

Ο Rob Letterman έχει αναλάβει την σκηνοθεσία, με το cast να συμπληρώνουν οι Suki Waterhouse, Bill Nighy, Kathryn Newton και Karan Soni.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές