Ο Emile Hirsch είναι ο Peel στο trailer για το quirky δράμα ''Peel'' - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Peel


Είδος:

Έτος παραγωγής:
Χώρα: Ηνωμένο Βασίλειο
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , , , , , ,

Γράφει:

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το επερχόμενο κοινωνικό δράμα ”Peel” το οποίο σκηνοθετεί ο Rafael Monserrate, με τους Troy Hall και Lee Karaim να υπογράφουν το σενάριο.

Η ταινία εστιάζει σε έναν νεαρό, τον Peel Munter, που μεγάλωσε με την περίεργη υπερπροστατευτική μητέρα, ενώ ο πατέρας του τον είχε εγκαταλήψει όταν ήταν 5 χρονών. Όταν η μητέρα του πεθαίνει αρχίζει να απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από τους κοντινούς του ανθρώπους. Χωρίς εργασία, συγγενείς ή φίλους κοντά του, έρχεται αντιμέτωπος με ένα δίλημμα. Να ζήσει μοναχικά για το υπόλοιπο του βίου του όπως ακριβώς η κηδεμόνας του, ή να αλλάξει ριζικά την κατάσταση αυτή, επιχειρώντας να χαράξει την δική του πορεία προς το άγνωστο γευόμενος τις προκλήσεις αλλά και τις χαρές του αληθινού κόσμου.

Για να βγάλει τα έξοδα του σπιτιού αποφασίζει να νοικιάσει κάποιους χώρους της κατοικίας σε δύο άτομα. Η συγκατοίκηση αρχικά κυλάει ομαλά όμως ο Peel θα αισθανθεί προδομένος από τους νέους του αυτούς γνώριμους και θα ξεκινήσει ένα ταξίδι να βρει τα αδέρφια του με τα οποία είχαν απομακρυνθεί όλον αυτόν τον καιρό. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν την μεταξύ τους σχέση, με τους οικογενειακούς τους δεσμούς να δοκιμάζονται μέσα από ευχάριστα και δυσάρεστα σκηνικά.

Το cast συμπληρώνουν οι Shiloh Fernandez, Jack Kesy, Jacob Vargas, Garrett Clayton, Amy Brenneman και η Yaya DaCosta.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας.

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές