Partisan - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Partisan

Είδος:

,

Έτος παραγωγής:
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , ,

Γράφει:

To Sundance δεν είναι απλά ένα ένα φεστιβάλ που παρουσιάζει καινούργιους καλλιτέχνες αλλά είναι και ένας οργανισμός που προωθεί τους νέους κινηματογραφιστές, δίνοντας τους την ευκαιρία να υλοποιήσουν τις ιδέες τους. Έτσι και ο σκηνοθέτης Ariel Kleiman απευθύνεται στο Ινστιτούτο Σκηνοθετών και Σεναριογράφων του Sundance το 2012 για να πραγματοποιήσει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Partisan. Σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, η ταινία μπορεί να κάνει πρεμιέρα στο Park City.
Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Vincent Cassel αλλά κεντρικός ήρωας είναι ένας εντεκάχρονος που υποδύεται ο νεαρός Jeremy Chabriel. Πρόκειται για ένα προκλητικό παραμύθι για τον Alexander, ο οποίος σταμάτα να βλέπει τον κόσμο μέσα από τα μάτια των γονιών και αρχίζει να διαμορφώνει την προσωπική του αντίληψη και να κάνει τις δικές του σκέψεις.

Αυτό το σύντομο βίντεο, μπορούμε να πούμε πως μας κίνησε την περιέργεια αλλά ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί διανομές στις ΗΠΑ. Ας ρίξουμε μια ματιά και να ελπίσουμε πως η ταινία θα βρει το δρόμο της προς τις αίθουσες.

partisan

partisan1

partisan3

Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές