Όχθες (Riverbanks) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όχθες (Riverbanks)


Γράφει:

“Έβρος: Ένα ποτάμι σύνορο. Στις όχθες του υπάρχει ένα ναρκοπέδιο, και ένας φαντάρος, ο Γιάννη, ο οποίος ανήκει σε μία διμοιρία ναρκαλιευτών, προσπαθεί να το καθαρίσει. Ο ίδιος δεν φοβάται, γιατί δεν έχει τίποτα σε αυτή τη ζωή να τον κρατάει.

Υπάρχουν όμως συμμορίες που χρησιμοποιούν το ποτάμι σαν δίαυλο για να περνούν στη χώρα μας παράνομα μετανάστες. Χωρίς όμως να το ξέρουν, το ναρκοπέδιο είναι ο μόνος δρόμος που μπορούν να πάρουν. Αρχηγός μίας τέτοιας συμμορίας, μία γυναίκα, η Χρύσα, που πρέπει να θρέψει την οικογένειά της, και αναγκάζεται από τον σύντροφό της Λεβό, να διαπράξει όλα εκείνα που χρειάζονται.

Η Χρύσα, θα συναντήσει τον Γιάννη. Και τότε τα πράγματα θα αλλάξουν.”

Αυτή είναι η επίσημη υπόθεση της νέας ταινίας του Πάνου Καρκανεβάτου, την οποία μπορείτε να δείτε από σήμερα στις αίθουσες, με σενάριο να ανήκει στον ίδιο και στον Ισίδωρο Ζούργο.

Πρόκειται για μία διεθνή παραγωγή Ελλάδας, Τουρκίας και Γερμανίας, με πρωταγωνιστικό δίδυμο τους Ανδρέα Κωνσταντίνου (“Μικρά Αγγλία”) και Έλενα Μαυρίδου, σε μία αναπάντεχα καλή περιπέτεια.

Σκοπός της ταινίας είναι να δείξει τι ακριβώς συμβαίνει στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης, με γυρίσματα στο καταπληκτικό τοπίο του Έβρου.

Στο υπόλοιπο cast συναντάμε τους Levent Uzumcu, Γιάννη Καλατζόπουλο, Έκτoρα Καλούδη, Ταξιάρχη Χάνο, Θανάση Ταταύλαλη, Σίμο Τσακίρη, Κίμωνα Κουρή, Έφη Δρόσου, Τίμο Παπαδόπουλο, Ελένη Θυμιοπούλου, Erik Schaffler και Anke Carmela Roder.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές