Η Συμμορία των 8 (Ocean's 8) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Συμμορία των 8

(Ocean's 8)


Είδος:

, ,

Έτος παραγωγής:
Διάρκεια: 110
Χώρα: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Σκηνοθεσία:
Σενάριο: ,
Ηθοποιοί: , , , , , ,
Πρεμιέρα: 21-06-2018

Γράφει:

Και μετά τα καθιερωμένα teasers, set photos και τα λοιπά, το πρώτο trailer του Ocean’s 8 είναι επισήμως εδώ, με Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rhianna και τις λοιπές να είναι έτοιμες.

Η Debbie Ocean (Bullock), αδερφή του Danny (George Clooney), είναι στη φυλακή για περισσότερο από 5 χρόνια, μέσα στο οποία σχεδιάζει το πως θα κλέψει ένα περιδέραιο. Δεν είναι όμως μία απλή δουλειά. Το κόσμημα αξίζει $150 εκατομμύρια, και θα βρίσκεται στον λαιμό της ηθοποιού Daphne Kruger (Anne Hathaway), όταν εκείνη θα επισκεφθεί το διάσημο και υψίστης ασφαλείας, Met Gala. Θα ζητήσει την βοήθεια της συνεργάτιδας της, Lou Miller (Blanchett), η οποία όμως θα καλέσει την ομάδα της: την κοσμηματοπώλη Amita (Mindy Kaling), την εγκληματία Constance (Awkwafina), την τσιλιαδόρισσα Tammy (Sarah Paulson), την hacker Nine Ball (Rihanna), και την σχεδιάστρια μόδας Rose (Helena Bonham Carter).

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Gary Ross, σε σενάριο του ίδιου σε συνεργασία με την Olivia Milch, με την ταινία να βγαίνει στις αίθουσες τον Ιούνιο.


Βαθμολογία Χρηστών


Προβολές